Σασμός: Έδωσε "ρέστα" η παπαδιά με την επική ατάκα της - Πανικός στο Twitter

Για ακόμα μία φορά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: Έδωσε

Για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον του κοινού μονοπώλησε η σειρά Σασμός το βράδυ της Τρίτης 17/5 και πιο συγκεκριμένα η αγαπημένη σε όλους παπαδιά, με τι γνωστές ατάκες της που κάνουν τους τηλεθεατές να λύνονται στο γέλιο!

«Έγραψε» η ατάκα της παπαδιάς

Η παπαδιά είχε μία συνομιλία και στην άλλα άκρη του τηλεφώνου η Μαρίνα, η οποία της αποκάλυψε πως σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Κρήτη μαζί με την Αργυρώ και το μωρό. Πριν όμως από αυτό η παπαδιά με τις ατάκες της για τον Αντώνη έγινε για ακόμη μία φορά το επίκεντρο των χρηστών του Twitter!

Πιο συγκεκριμένα προκειμένου να πείσει τη Μαρίνα να γυρίσει επικαλέστηκε τη στενοχώρια του Αντώνη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλοι εδώ πέρα βρε Μαρίνα μου σε περιμένουμε. Έλα να δει άσπρη μέρα εκείνο το μουστάκι του αστυνόμου, που έχει κρεμάσει, σαν φερετζές έχει γίνει»

Τελικά ο Νικηφόρος είναι γιος του... - Ξετρελάθηκε το Twitter με τα αποτελέσματα DNA

Το βράδυ της Τρίτης 17/5 οι τηλεθεατές του «Σασμού» παρακολούθησαν ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που περίμεναν εδώ και καιρό. Όλα κινούνται γύρω από μία ερώτηση: Είναι τελικά ο Νικηφόρος παιδί του Μαθιού ή είναι το Στεφανή; Σε αυτή την ερώτηση μάθαμε την απάντηση απόψε (δείτε εδώ την έκτακτη ανακοίνωση του Alpha για την σειρά).

Τα αποτελέσματα DNA έκαναν το γύρο του νησιού, ενώ ο Νικηφόρος δυσκολευόταν πολύ να πάρει την απόφαση να τα διαβάσει. Τελικά εκείνος που άνοιξε το φάκελο των αποτελεσμάτων είναι ο παππάς. Ωστόσο κανείς δεν είδε τα αποτελέσματα.

Το αποκορύφωμα ήρθε όταν ο Νικηφόρος έκαψε τον φάκελο μπροστά στη Βασιλική και τον Μαθιό κάνοντας όλους τους ήρωες της σειράς να πιστέψουν πως ο Νικηφόρος είναι τελικά παιδί του Στεφανή.

Οι χρήστες του Twitter όμως είναι βέβαιοι πως ο Μαθιός είναι ο πατέρας του Νικηφόρου και αυτό δεν αλλάζει.