Ήρθε ξαφνικό σε όλους - Η έκτακτη ανακοίνωση του ALPHA για τον Σασμό

Τι συμβαίνει με τη νούμερα ένα σειρά του σταθμού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήρθε ξαφνικό σε όλους - Η έκτακτη ανακοίνωση του ALPHA για τον Σασμό

Φαίνεται πως ο ALPHA έχει βαλθεί να τρελάνει τους τηλεθεατές του καθώς η μία ανακοίνωση έρχεται μετά την άλλη! Πρώτα είπαν ότι είχαν να πουν για τη νέα τους σειρά "Ψέματα" (δείτε εδώ την ανάρτηση του σταθμού) και μετά έπιασαν τον Σασμό, που είναι ότι καλύτερο υπάρχει μέχρι στιγμής στην prime time ζώνη, κι αποδεικνύεται καθημερινά με τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που συγκεντρώνει.

Η εφημερίδα "Realife", όμως αναφέρει ότι οι αγώνες της εθνικής ομάδας την Πέμπτη και την Κυριακή θα προκαλέσουν την προβολή της σειράς "Σασμός" σε νέα ημέρα.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς μεταδίδεται μέχρι στιγμής από Δευτέρα έως Πέμπτη. Ωστόσο, τον Ιούνιο, τις εβδομάδες κατά τις οποίες διεξάγεται ο αγώνας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, τα τελευταία επεισόδια της εβδομάδας για την επιτυχημένη σειρά θα μεταδοθούν την Παρασκευή.

Οι ιθύνοντες του καναλιού είχαν τη δυνατότητα να μεταδίδουν ένα συντομευμένο επεισόδιο της σειράς κάθε Πέμπτη, όπως κάνει το Mega με τη Γη της Ελιάς κάθε Τετάρτη που μεταδιδόταν ο αγώνας του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά απλά προτίμησαν να το μεταφέρουν εντελώς για μια μέρα μετά, ώστε να παίζει έτσι όπως θα έπρεπε να παίζει.

Τα καλά νέα, όμως, είναι ότι ο "Σασμός" μέχρι τότε θα παίζει 5 ημέρες την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή!

Τι θα δούμε στο αποψινό 17/5 επεισόδιο Σασμός

Επεισόδιο 142

Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία Άσπας και Άγγελου. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη, γεγονός που θα δρομολογήσει εξελίξεις… Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος του Καραπάνου, έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει τη ζωή του.. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει δύναμη και κουράγιο από τον Παπα-Μιχάλη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και επιστρέφει στο σπίτι του. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA από το Νικηφόρο θα φέρει τον Μαθιό και τη Βασιλική προ εκπλήξεως.