ALPHA: Έκτακτες εξελίξεις με τη σειρά «Ψέματα» - Μόλις ανακοινώθηκε πως...

Τα πάνω κάτω με τη σειρά πριν καν προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ALPHA: Έκτακτες εξελίξεις με τη σειρά «Ψέματα» - Μόλις ανακοινώθηκε πως...

Η νέα σειρά του ALPHA, «Ψέματα» υπήρξε καθηλωτική από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ωστόσο η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχε υπολογίσει το κανάλι της Κάτζας.

Την περασμένη Πέμπτη (12/5), η σειρά δεν προβλήθηκε από τον ALPHA. Εκεί λοιπόν που ο κόσμος είχε συντονιστεί στη συχνότητα του καναλιού, ξεκίνησαν να παίζουν διαφημίσεις και πάλι διαφημίσεις, μέχρι που κάποια στιγμή ξεκίνησε η εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ που ακολουθούσε στη ροή.

Ο ALPHA θέλησε να απαντήσει για το περιστατικό με ένα tweet που έκανε στην επίσημη σελίδα του στο Twitter. Συγκεκριμένα ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και εξήγησε πως σύντομα θα επιστρέψει με ενημέρωση για το πότε θα προβληθεί νέο επεισόδιο της σειράς.

Τι άλλαξε στα Ψέματα του ALPHA

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε, το κανάλι αποφάσισε να προβεί σε μία αλλαγή στον προγραμματισμό του και έτσι αυτή την εβδομάδα, αντί για Πέμπτη, πρόκειται να παρακολουθήσουμε τα «Ψέματα» την Παρασκευή στις 22:40.

Αποκλειστικό - Αυτό θα είναι το τέλος του Ανδρέα

Η νέα σειρά του ALPHA, «Ψέματα», έκανε πρεμιέρα του βράδυ της Πέμπτης (6/5) και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε). Εμείς ωστόσο σας έχουμε ένα πολύ δυνατό spoiler για το μεγάλο φινάλε της σειράς και συγκεκριμένα για το τέλος του Ανδρέα.

Ο Χρήστος Λούλης (Ανδρέας) και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη (Έλενα), δίνουν ρεσιτάλ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους χρήστες του Twitter (δείτε εδώ τα επικά τους σχόλια).

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς παρακολουθήσαμε την Έλενα να δέχεται να βγει ένα ραντεβού με τον Ανδρέα, έναν χήρο καρδιοχειρουργό, ο οποίος τυχαίνει να είναι μπαμπάς ενός μαθητή της. Το ραντεβού αυτό σύντομα εξελίσσεται σε εφιάλτης καθώς η Έλενα ξυπνάει την επόμενη μέρα στο κρεβάτι της χωρίς το εσώρουχό της και χωρίς καμία μνήμη από το προηγούμενο βράδυ.

Ψέματα spoiler τέλος Ανδρέα

Αμέσως ξεκινάει ένα ping - pong αποκαλύψεων για τη βραδιά που πέρασαν μαζί η Έλενα και ο Ανδρέας, με την πρώτη να τον καταγγέλλει στην αστυνομία, χωρίς ωστόσο να έχει αρκετά στοιχεία ώστε να προφυλακιστεί. Ο Ανδρέας από τη μεριά του μοιάζει να είναι έκπληκτος με όσα ακούει μιας και σύμφωνα με τα λόγια του, ό, τι συνέβη μεταξύ τους ήταν συναινετικό.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε ότι η σειρά «Ψέματα» βασίζεται στην ισπανική σειρά «Mentiras», την οποία μπορείτε να βρείτε στην πλατφόρμα του Netflix.

Η σειρά μυστηρίου βασίζεται στο βιβλίο των Χάρι και Τζακ Ουίλιαμς, το οποίο κυκλοφόρησε στην αρχή της πανδημίας με το όνομα «Mentiras», αλλά ο τίτλος αργότερα άλλαξε σε «Lies and Deseit».

Μάλιστα η ελληνική και ισπανική σειρά μοιάζουν τόσο πολύ που έχουν χρησιμοποιηθεί οι ίδιοι διάλογοι.

Εμείς λοιπόν ψάξαμε και βρήκαμε τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια της σειράς και το έχουμε εδώ αποκλειστικά για εσάς. Σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι ο Ανδρέας είναι όντως βιαστής και πως όντως το βράδυ αυτό έδωσε υπνωτικό ναρκωτικό στην Έλενα για να κοιμηθεί μαζί του (δείτε εδώ αναλυτικά το spoiler).

Αφού αποκαλυφθεί η αλήθεια για εκείνον και αφού υπάρξουν παραπάνω καταθέσεις που να μαρτυρούν την πράξη του, ο Ανδρέας θα εξαφανιστεί, αφήνοντας πίσω τον γιό του, την δουλειά και γενικότερα τη ζωή του.

Οι Αρχές τον ψάχνουν για αρκετό καιρό, μέχρι που τελικά μία περαστική βρίσκει το πτώμα του σε μία παραλία, αφού το έχει ξεβράσει η θάλασσα.