Σούσουρο με τον ALPHA από εχθές το βράδυ - Άσχημη εξέλιξη για τη νέα σειρά "Ψέματα"

Τι συνέβη κι έγινε πρώτο trend στο twitter

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο με τον ALPHA από εχθές το βράδυ - Άσχημη εξέλιξη για τη νέα σειρά

Συμβαίνουν και απρόοπτα στην τηλεόραση και μας το απέδειξε περίτρανα το βράδυ της Πέμπτης 12/5 ο ALPHA. Τα «Ψέματα» με την Αλεξάνδρα Αϊδίνη και τον Χρήστο Λούλη είναι το νέο μεγάλο στοίχημα του καναλιού και δικαίως όπως φάνηκε από τις διθυραμβικές κριτικές που απέσπασε ύστερα από το πρώτο επεισόδιο.

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, ήταν να προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο της σειράς (δείτε το εδώ) αλλά οι τηλεθεατές έμειναν με την αγωνία! Το επεισόδιο ξεκίνησε, με προβλήματα στην εικόνα, κόπηκε ξαφνικά και μετά… χάθηκε.

Το κανάλι έριξε διαφημίσεις και άλλες διαφημίσεις και ακόμα περισσότερες διαφημίσεις. Διαφημίσεις έπαιξαν για πάνω από μισή ώρα. Ήταν προφανές ότι κάτι συνέβη και η προβολή του επεισοδίου ήταν αδύνατη. Γι’ αυτό ξαφνικά στις οθόνες των τηλεθεατών εμφανίστηκε ο Αντώνης Σρόιτερ με την «Αυτοψία» του -που θα ακολουθούσαν μετά το τέλος του επεισοδίου-, χωρίς να δοθεί η παραμικρή εξήγηση στους τηλεθεατές για το τι συνέβη.

Η εξήγηση του ALPHA

Λογικά λόγω τεχνικού προβλήματος σταμάτησε η προβολή του επεισοδίου και μόλις έγινε αντιληπτό ότι η αποκατάσταση του θα χρειαζόταν περισσότερο χρόνο, ελήφθη η απόφαση να κοπεί.

Εννοείται όμως πως οι χρήστες του twitter δεν θα άφηναν ασχολίαστο το περιστατικό...

Πάρτι από tweets

Βέβαια, να σας υπενθυμίσουμε πως το Youweekly.gr μετά το τέλος του πρώτου επεισοδίου σας αποκάλυψε μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ και το αν ο Ανδρέας τελικά έχει βιάσει την Έλενα (δείτε εδώ) αλλά και ποιο θα είναι το τέλος του...

Το τέλος του Ανδρέα

Αφού αποκαλυφθεί η αλήθεια για εκείνον και αφού υπάρξουν παραπάνω καταθέσεις που να μαρτυρούν την πράξη του, ο Ανδρέας θα εξαφανιστεί, αφήνοντας πίσω τον γιό του, την δουλειά και γενικότερα τη ζωή του.

Οι Αρχές τον ψάχνουν για αρκετό καιρό, μέχρι που τελικά μία περαστική βρίσκει το πτώμα του σε μία παραλία, αφού το έχει ξεβράσει η θάλασσα.