MasterChef 6: Το Twitter γλεντάει το crossover επεισόδιο - Τα κουστούμια των κριτών στο επίκεντρο

Όλα τα σχόλια στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Το Twitter γλεντάει το crossover επεισόδιο - Τα κουστούμια των κριτών στο επίκεντρο

Οι τρείς κριτές του MasterChef αιχμαλώτισαν και σήμερα όλα τα βλέμματα των τηλεθεατών, καθώς οι σπόντες του ενός στον άλλον, αλλά και οι στυλιστικές τους επιλογές κυριάρχησαν στα σχόλια των χρηστών του Twitter. Μάλιστα είναι ελάχιστοι εκείνοι που έδωσαν πραγματικά σημασία στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής.

Το Twitter γλεντάει τους κριτές του MasterChef

Φυσικά οι χρήστες τρόλαραν τους κριτές, ενώ τους συσχέτισαν και με τους χαρακτήρες από την σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», αλλά και με τους ήρωες των παλιών ταινιών της Finos Film.

Η επική σπόντα του Κοντιζά για τον μέλλοντα πατέρα Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Το βράδυ της Τετάρτης 18/5 οι 3 κριτές του MasterChef θυμήθηκαν τον παλιό καλό τους εαυτό και ξεκίνησαν να κάνουν πλάκα ο ένας με τον άλλον, όσο οι παίκτες μαγείρευαν για την τελευταία ομαδική τους διαδικασία. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τους συμπαίκτες του να του πουν τρία τραγούδια με τη λέξη «τρένο».

Κατευθείαν ο Πάνος Ιωαννίδης του απάντησε το «Τρένο» του συγκροτήματος Τρύπες, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς αναφέρθηκε στο «Τρένο φάντασμα» των Ξύλινων Σπαθιών.

«Η Άννα Βίσση δεν είχε τρένο;» αναρωτήθηκε ο σεφ Κουτσόπουλος.

«Τόμας το τρένο, εγώ αυτά ξέρω…» απάντησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Ο Τόμας το τρένο; Δεν το ξέρω αυτό… Ποιο είναι αυτό;», συνέχισε ο chef.

«Ε, εντάξει θα το μάθεις» του απάντησε ο Κοντιζάς, ρίχνοντας το υπονοούμενό του, για την εγκυνοσύνη της συντρόφου του, Χρύσας.