MasterChef 6: Η τελευταία ομαδική δοκιμασία είναι γεγονός

Η απαιτητική ανακοίνωση των κριτών

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Η τελευταία ομαδική δοκιμασία είναι γεγονός

Η τελευταία ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 6 είναι γεγονός καθώς όπως είδαμε πριν από λίγο μιας και ανακοινώθηκε από τους κριτές, θα είναι διήμερη και θα διεξαχθεί σε δύο μέρη. Μάλιστα, η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει θα θα προκύψει από το άθροισμα των βαθμολογιών στις δυο Ομαδικές Δοκιμασίες.

Πιο συγκεκριμένα, οι κριτές υποδέχτηκαν τους παίκτες του μαγειρικού ριάλιτι σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου για ένα ταξίδι με το θρυλικό βαγόνι-εστιατόριο του «Orient Express».

Μάλιστα, οι δυο ομάδες έπρεπε να φτιάξουν ένα μενού τεσσάρων πιάτων, αποτελούμενο από μια σούπα consommé, ένα ορεκτικό πιάτο, ένα κυρίως πιάτο με θαλασσινά και ένα κυρίως πιάτο με κρέας. (Δείτε εδώ ποια είναι η τελική πεντάδα)

Η τελευταία ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 6

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Παπαϊωάννου μετά την αποχώρησή του

Ένα ακόμη επεισοδιακό και γεμάτο ανατροπές επεισόδιο MasterChef είδαμε την Τρίτη 17/5 στις οθόνες μας, και μετά την δοκιμασία της αντιγραφής πιάτου, την οποία σχολίασαν εκτενώς στο Twitter, ένας παίκτης αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό. Το πρωί της Τετάρτης λοιπόν 18/5, στην παρέα του Breakfast@Star o Νίκος Παπαϊωάννου που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Όσα είπε ο Νίκος για την παραμονή του στο παιχνίδι

«Είμαι μια χαρά, γύρισα στην Ιταλία να δω τις κόρες μου. Με περίμεναν σαν τρελές. ο πρώτο πράγμα που μου είπε η γυναίκα μου όταν γύρισα ήταν πως θέλει να κάνει διακοπές» είπε αρχικά ο Νίκος.

Στη συνέχεια μιλώντας για τον Μπόμπαινα εξήγησε: «Είναι παρεξηγημένο παιδί. Είμαι από τους ανθρώπους που συμπαθούν όλον τον κόσμο. Εμένα μου φερόταν τέλεια. Όταν κάποιος θα μου φερθεί καλά, έτσι θα του φερθώ κι εγώ».

Παράλληλα ο Νίκος Παπαϊωάννου ξεκαθάρισε πως δε θα άφηνε τον Χριστόφορο να αποχωρήσει στη θέση του καθώς ήθελε να περάσει με την αξία του.