Survivor 5: «Πάει, πάει, πάει!» - To Twitter "έστησε" τρικούβερτο γλέντι με την αποχώρηση Καραγκούνια

Θα μπορούσε να είναι μέρα εθνικής εορτής για τους χρήστες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Πάει, πάει, πάει!» - To Twitter

Την Πέμπτη 19/5 είδαμε ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor, το οποίο είχε ημέρα επικοινωνίας, αλλά και αποχώρησης και όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει πρώτοι, ο παίκτης που "χαιρέτησε" το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, και σχεδόν αμέσως τα social media πήραν φωτιά και το Twitte έστησε γλέντι τρικούβερτο! Ό

Χαμός με την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια

To κοινό φάνηκε να έχει σχεδόν αποφασίσει από την πρώτη μέρα ποιος ήθελε να φύγει, καθώς ο Τάκης δημιούργησε ουκ ολίγες φορές προβλήματα και στις δύο ομάδες στις οποίες υπήρξε μέλος με το highlight να παραμένει εκείνος ο epic τσακωμός με τον Άρη Σοϊλέδη. Ο παίκτης λοιπόν είπε αποχαιρέτησε το reality επιβίωσης με το Twitter να σχολιάζει ποικιλοτρόπως αυτή την αποχώρηση.

Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο Μαρτίκα και Βρισηίδα - «Δεν το κρύβουμε είμαστε μαζί»

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται είπε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ μιλούσε για όλα αυτά που ζει με την Βρισηίδα. Λίγο πριν την ώρα του συμβουλίου, ο Σπύρος φοβάται ότι μπορεί να αποχωρήσει, οπότε περνά μαζί την - και επίσημα - κοπέλα του τις τελευταίες στιγμές

Η κάμερα τους πιάνει σε τρελές περιπτύξεις, ενώ ο ένας δεν ξεκολλά από την αγκαλιά του άλλου. Από την μία η Βρισηίδα τονίζει ότι δεν θέλει να φύγει ο «προστάτης» της από το παιχνίδι. Και από την άλλη ο Σπύρος εξομολογείται στις τηλεοπτικές κάμερες ότι είναι επίσημα μαζί και όχι μόνο για το παιχνίδι αλλά και για την έξω ζωή.

Μάλιστα παραδέχεται ότι όταν βρεθούν έξω θα πραγματοποιηθούν κάποιες υποσχέσεις και κάποιες προτάσεις που έχουν γίνει, αφήνοντας πολλά να υπονοηθούν.