Survivor 5: «Μόνο εγώ θέλω να κάνω εμετό;» - Δικαστήριο στο Twitter για τον Άρη Σοϊλέδη

Έξαλλοι οι χρήστες μαζί του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Μόνο εγώ θέλω να κάνω εμετό;» - Δικαστήριο στο Twitter για τον Άρη Σοϊλέδη

Χαμός επικράτησε στο Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής 22/5 στο αγώνισμα ασυλίας ανάμεσα στην μπλε και την αποδεκατισμένη κόκκινη ομάδα. Οι κόκκινοι, χωρίς τη Μαίη η οποία αντιμετωπίζει θέμα υγείας, ήταν λιγότεροι από τους μπλε, όμως έδειξαν ικανοί να κερδίσουν, γεγονός που προβλημάτισε τους αντιπάλους.

Το Twitter "δίκασε" τον Σοϊλέδη

Ο Άρης και σύσσωμη η μπλε ομάδα, απείλησε ότι θα αποχωρήσει από το αγώνισμα αν ο Στάθης δεν παίξει, αφού δεν δόθηκε απαλλαγή και στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο Στάθης στο επόμενο run πήγε στη θέση του απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη, όμως δεν έτρεξε και τον άφησε να κερδίσει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλος καβγάς ανάμεσα στις δύο ομάδες, και οι Twitterαδες γιούχαραν τον Άρη Σοϊλέδη και την αντίδρασή του απέναντι στον άρρωστο Στάθη.

Ο Στάθης «προκαλεί» τον Τάλα να διαλέξει τον Άρη

Στάθης, Τάλα και Μαρτίκας έχουν κάνει ένα παρεάκι και ψάχνουν τρόπο να βγάλουν νοκ άουτ την άλλη ομάδα. Μάλιστα, ο Στάθης προσπαθεί να πείσει τον Τάλα να διαλέξει τον Άρη. Συγκεκριμένα, του λέει, απευθυνόμενος και στο Σπύρο: « Ο Τάλα θα διαλέξει τον Άρη. Έτσι και διαλέξεις τον Άρη θα του κοπούν τα πόδια και θα χάσει»