X - Factor: Τους γλέντησαν για τα καλά οι χρήστες του Twitter - Όλοι ασχολούνται με τον Ηλία Ψινάκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
X - Factor: Τους γλέντησαν για τα καλά οι χρήστες του Twitter - Όλοι ασχολούνται με τον Ηλία Ψινάκη

Το βράδυ της Κυριακής 22/5 επέστρεψε για τα καλά το X - Factor στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ενώ η παρουσία του guest star, Ηλία Ψινάκη ανέτρεψε όλα προγνωστικά. Ωστόσο οι διαγωνιζόμενοι έκλεψαν πολύ λίγο τα φώτα της βραδίας, καθώς οι χρήστες του Twitter δεν ενθουσιάστηκαν.

Ο Ηλίας Ψινάκης ξεκίνησε γλέντι στο Twitter - Οι διαγωνιζόμενοι δεν ενθουσιάσαν

Ο γνωστός μάνατζερ επανήλθε στην τηλεόραση με ένα επικό φιλί στον στόμα, προς τον οικοδεσπό της βραδίας, Ανδρέα Γεωργίου, ενώ οι ατάκες του έγραψαν και πάλι στο Twitter.

Οι χρήστες των social media φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν όλα όσα είδαν και να δώσουν στον Ψινάκη την θέση στην τηλεόραση που του αρμόζει, αλλά και να κατακρίνουν τις κακές απομιμήσεις των διαγωνιζόμενων.

Η τελική τετράδα της Μαρίζας Ρίζου

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 12/5 ο Χρήστος Μάστορας, επέλεξε τη δική του ομάδα (δείτε εδώ ποιοι θα την αποτελούν) και έτσι απομένει η Μαρίζα Ρίζου για να συμπληρωθεί η λίστα των 16 φιναλίστ μιας και οι υπόλοιποι κριτές, Μιχάλης Κουινέλης και Στέλιος Ρόκκος έχουν φτιάξει ομάδα στις 29/4 και 5/5 αντίστοιχα.

Έτσι, η μόνη τετράδα που δε γνωρίζαμε επιτέλους έγινε γνωστή. Οι τέσσερεις διαγωνιζόμενοι που θα απαρτίζουν την ομάδα της είναι: ο Χρήστος Αδαμόπουλος, η Εβελίνα Κατσιάκου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και οι Case Zero, το μοναδικό γκρουπ της ομάδας της τραγουδίστριας και κριτή του X-Factor.

Στην εκπομπή «Ελένη» παρουσιάστηκε η ομάδα της Μαρίζας Ρίζου.