X - Factor highlights 22/5: Ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε ρέστα - Προσπαθούσαν να ανταπεξέλθουν οι 4 κριτές

Όλα όσα είδαμε στο πρώτο live του μουσικού talent show

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
X - Factor highlights 22/5: Ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε ρέστα - Προσπαθούσαν να ανταπεξέλθουν οι 4 κριτές

Ξεκίνησαν τα live στο X - Factor και τα απροσδόκητα συμβάντα καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος εμφανίστηκε με μαγκούρα στο πλατό του μουσικού διαγωνισμού.

Από την άλλη τα βλέμματα τράβηξε και το φιλί ανάμεσα στον Ρόκκο και τον Ανδρέα Γεωργίου, που κανείς δεν περίμενε.

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του X - Factor

Η εντυπωσιακή είσοδος του Ανδρέα Γεωργίου

Αφού "έκλεισε" και η τετράδα της Μαρίζας Ρίζου, το βράδυ της Κυριακής 22/5 ξεκίνησαν τα live στο X-Factor,με τον Ανδρέα Γεωργίου στο τιμόνι της παρουσίασης. Μάλιστα, στην έναρξη του πρώτου live του μουσικού τάλεντ σόου του Μεγάλου Καναλιού, ο γνωστός ηθοποιός και παραγωγός ήρθε στη σκηνή και καλωσόρισε με χαμόγελο τους τηλεθεατές.

«Καλησπέρα σας! Καλωσήρθατε στο μεγαλύτερο μουσικό σόου του πλανήτη! Καλωσήρθατε στο X Factor και στο live show το πρώτο! Μα τι απίστευτος παλμός είναι αυτός, τι ενέργεια είναι αυτή; Παιδιά σας χρειάζομαι απόψε για να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας. Το πρώτο μας live δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο αφού η Μαρίζα Ρίζου και ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τις ομάδες τους φρόντισαν να μας ξεσηκώσουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου

«Tα live shows του X Factor λοιπόν είναι γεγονός και οι 16 καλύτεροι σόλο καλλιτέχνες και γκρουπς θα βρεθούν σε αυτήν εδώ τη σκηνή και θα τα δώσουν όλα για μία θέση στον τελικό. Στόχος τους είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ, 150.000 ευρώ και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records».

Και λίγο μετά υποδέχτηκε τους κριτές, με τον Στέλιο Ρόκκο, εμφανώς χαρούμενο που ξεκινούν τα live, να δίνει ένα φιλί στον παρουσιαστή, ο οποίος δεν ήξερε από που του ήρθε!

Υποβασταζόμενος στη σκηνή ο Ηλίας Ψινάκης

Την Κυριακή 22/5 ξεκίνησε το X-Factor και τα πολυαναμενόμενα live του με σκοπό να αναδείξει τον καλλιτέχνη με το μεγαλύτερο ταλέντο! Αφού ο παρουσιαστής Ανδρέας Γεωργίου, καλωσόρισε το κοινό και είπε λίγα λόγια στην έναρξη, μας επιφύλασσε μία έκπληξη, καθώς στην κριτική επιτροπή καλεσμένος ήταν ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος φυσικά και έκλεψε τις εντυπώσεις με τον πληθωρικό του χαρακτήρα και το χιούμορ.

Τον υποδέχτηκε ο Ανδρέας Γεωργίου και μαζί θυμήθηκαν όταν ο παρουσιαστής και σεναριογράφος ήταν παίκτης του Dream Show, ο Ψινάκης ανήκε στην κριτική επιτροπή, πριν από 17 ολόκληρα χρόνια. Ο Ηλίας Ψινάκης εμφανίστηκε υποβασταζόμενος στη σκηνή από τον Χρήστο Μάστορα ο οποίος τού κρατούσε και το μπαστούνι. Όπως αποκάλυψε ο άλλοτε μάνατζερ καλλιτεχνών και κριτής πολλών τάλεντ σόους του παρελθόντος, τού παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με τη μέση του και φυσικά για ακόμα μία φορά αυτοσαρκάστηκε για την ηλικία του.

Απίστευτο σκηνικό ανάμεσα σε Ηλία Ψινάκη και Μαρίζα Ρίζου

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα τα live του X-Factor με τον Ανδρέα Γεωργίου σε ρόλο παρουσιαστή, και στην κριτική επιτροπή εκτός από τους τέσσερις κριτές του show, την Κυριακή 22/5 υπήρχε και ένας πέμπτος guest κριτής που δεν θα γινόταν να είναι άλλος από τον Ηλία Ψινάκη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Ηλίας Ψινάκης δε σταμάτησε να κάνει τα σχόλια του με το γνωστό χιούμορ του και τις επικές ατάκες, και τη Μαρίζα Ρίζου από την άλλη να του απαντά με σοβαρό ύφος μη "σηκώνοντας" πολλά πολλά. Μάλιστα, κάποια στιγμή μετά από μια ερώτηση που δέχτηκε από τον Ηλία Ψινάκη, του απάντησε, “Δε θα κάνετε μαζί μου νούμερα τώρα με κιτρινίλα. Θα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι».

Φυσικά ο Ηλίας Ψινάκης δε θα το άφηνε αυτό να πέσει κάτω, γι’ αυτό και της απάντησε λέγοντας: “Νούμερα θα κάνω όποτε θέλω εγώ. Και μην είστε ξινέγκλο. Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ”.

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη εμφανίστηκε on stage

Μια εμφάνιση που σίγουρα κανείς δεν είδε να "έρχεται" είδαμε στο πρώτο live του X-Factor την Κυριακή 22/5 όταν ο Βorek από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα ανέβηκε στη σκηνή και μαζί του είχε και δυο φίλους του μουσικούς προκειμένου να παρουσιάσουν το act τους.

kανείς από την κριτική επιτροπή αλλά ούτε και ο παρουσιαστής κατάλαβαν ότι ο ένας από τους δυο μουσικούς είναι ο μικρότερος γιος του κορυφαίου δημοσιογράφου και παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη, Ιάσονας. Ο Ηλίας Ψινάκης όμως, που ήταν και ο guest κριτής της βραδιάς, πήρε τον λόγο προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις.

«Ο Ιάσονας είναι ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη! Για αυτό σας λέω εγώ ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης προκαλώντας την έκπληξη όλης της κριτικής επιτροπής. «Τον ξέρω τον μπαμπά σας από όταν πρωτοβγήκε στην τηλεόραση».

Τους τρέλανε ο Χρήστος Μάστορας – «Εγώ φεύγω, τελείωσε το live»

Στο πρώτο live του X Factor με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου, το βράδυ της Κυριακής στο MEGA, δεν θα μπορούσε βεβαίως να απουσιάζει ο Χρήστος Μάστορας μαζί… με το ιδιαίτερο χιούμορ του!

Έτσι, συχνά πυκνά, κατά τη διάρκεια του ζωντανού προγράμματος, ο Χρήστος Μάστορας συνέβαλε με χαμόγελο στη διατήρηση της όμορφης ατμόσφαιρας ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπή και τον καλεσμένο τους, Ηλία Ψινάκη. Αυτό μέχρι που το ρολόι έδειξε 22:22!

«Είναι 22 και 22 του 22 στις 22! Πάμε να φύγουμε, πάμε να φύγουμε! Εγώ πάντως φεύγω, τελείωσε το live! Αυτό ήταν… Τι ήταν αυτό; Και το είδα τώρα» αναφώνησε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και κριτής του X Factor, Χρήστος Μάστορας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε, ο παρουσιαστής του X Factor, Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να πιάσει αυτή την… πάσα σχολιάζοντας πως «παιδιά, νομίζω πως είναι σημαδιακή η ώρα να προχωρήσουμε στον Αγγελο του X Factor».

Αυτοί είναι οι παίκτες που αποχώρησαν - Ποιοι πήραν ασυλία από τον Ψινάκη;

Στο χθεσινό live του λαμπερού τάλεντ σόου (23/5) οι κριτές έπρεπε, με τη βοήθεια του Ηλία Ψινάκη που ήταν guest κριτής, να επιλέξουν δύο παίκτες που θα αποχωρούσαν από το παιχνίδι, για τη συνέχεια του διαγωνιστικού κομματιού.

Τα μέλη των ομάδων της Μαρίζας Ρίζου αλλά και του Χρήστου Μάστορα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πείσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Όλοι τους τραγούδησαν με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση όμως στο τέλος της βραδιάς θα ερχόταν η ώρα της ετυμηγορίας.

Ο Ηλίας Ψινάκης που ήταν guest κριτής για την όλη διαδικασία ανέλαβε από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου και εκείνη του Χρήστου Μάστορα να σώσει από έναν διαγωνιζόμενο! Ανάμεσά τους ήταν ο Borek, ο μουσικός παραγωγός που κάθε φορά παρουσιάζει στη σκηνή ένα φαντασμαγορικό σόου τον οποίο ο Ψινάκης αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι, ανεξαρτήτως ψηφοφορίας κοινού. Επίσης, ο Ηλίας Ψινάκης αποφάσισε από την ομάδα της Ρίζου να κρατήσει τον Άγγελο.

Σύμφωνα όμως με την ψηφοφορία του κοινού, δύο συμμετοχές έπρεπε να εγκαταλείψουν το όνειρο για το μεγάλο έπαθλο του X Factor.

Πρόκειται για τους Case Zero ενώ από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα αποχώρησε η Αριστέα.