MasterChef 6: «Είναι ολοφάνερο πως είναι στημένο» - Χαμός στο Twitter με την αποχώρηση του Γιάννου

Ξέσπασαν οι χρήστες

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Είναι ολοφάνερο πως είναι στημένο» - Χαμός στο Twitter με την αποχώρηση του Γιάννου

Δεν είναι λίγες οι φορές που όσα διαδραματίζονται στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, γίνονται επίκεντρο του σχολιασμού των χρηστών στο Twitter. Έτσι και στο επεισόδιο της Τρίτης 24/5 στο MasterChef 6 οι χρήστες δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την αγανάκτησή τους για την αποψινή αποχώρηση. Ο λόγος για τον Γιάννο Σδούγκας (δείτε εδώ την διαδικασία από την οποία έχασε).

Εκτός τετράδας έμεινε το μεγάλο φαβορί του φετινού MasterChef, ο Ελληνο-βέλγος Γιάννος, ο οποίος συγκινήθηκε κατά την αποχώρησή του αλλά ζήτησε από τους κριτές να του χαρίσουν κάτι δικό τους για ενθύμιο. Ο Πάνος Ιωαννίδης του έδωσε τον αναπτήρα του και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του υποσχέθηκε κάτι από το καμαρίνι του.

Τα σχόλια του Twitter για την αποχώρηση του Σδούγκα

Η επική κουτουλιά του Γιάννου Σδούγκα

Στο σημερινό επεισόδιο 24/5 του MasterChef δεν έλειψαν τα ευτράπελα. Οι διαγωνιζόμενοι Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας μαγείρεψαν βάζοντας τα δυνατά τους για να κερδίσουν μια θέση στην τελική τετράδα, αφού η Καλλιόπη Μπεζαντέ έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της και περιμένει τους τρεις συμπαίκτες της, που θα την ακολουθήσουν (δείτε ποιος αποχώρησε χτες 23/5).

Οι διαγωνιζόμενοι πήραν θέσεις, με τα ατυχήματα να δίνουν και να παίρνουν. Με ζημιές και… κουτουλιές ξεκίνησε ο Γιάννος τη δοκιμασία. Συγκεκριμένα, ο παίκτης πηγαίνοντας για να πάρει τις παρασκευές του από το ψυγείο, χτύπησε το κεφάλι του όχι μία αλλά δύο φορές.

Και συνέχισε να κάνει ζημιές ρίχνοντας από το ράφι διάφορα σκεύη. Μάλιστα δεν δίστασε να τα σχολιάσει όλα αυτά, λέγοντας: «Κάρμα. Είδα κάτι άσπρο μπροστά μου. Ήταν πολύ δυνατό. Δυο φορές, δυο κουτουλιές τις έχει φάει το ψυγειάκι. Σήμερα ήταν στην αρχή. Ξεκινούν πολύ καλά τα πράγματα».