Masterchef 6: Ο παίκτης που αποχώρησε μια ανάσα πριν την τελική 5αδα

Ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Ο παίκτης που αποχώρησε μια ανάσα πριν την τελική 5αδα

Την τελευταία δοκιμασία του Mystery Box παρακολουθήσαμε στο αποψινό 23/5 επεισόδιο του Masterchef 6, το οποίο είχε ως θέμα τις αναμνήσεις και τις μυρωδιές από οικογενειακές στιγμές για αυτό και με το που μπήκαν οι 6 φιναλίστ στην κουζίνα, αντίκρυσαν δικά τους πρόσωπα.

Αρχικά, η Καλλιόπη οδηγήθηκε απευθείας στον εξώστη, μιας και ήταν η νικήτρια της τελευταίας μαγειρικής δοκιμασίας και κατάφερε να περάσει στην τετράδα του διαγωνισμού.

Το ζητούμενο του Mystery Box αυτή τη φορά λοιπόν ήταν οι αναμνήσεις και η ιστορία πίσω από το πιάτο. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου Mystery Box είχε να κάνει με το γεγονός ότι οι κριτές έψαχναν το χειρότερο πιάτο και όχι το καλύτερο και μάλιστα εκείνος με την χειρότερη επίδοση, θα αποχωρούσε από το ριάλιτι μαγειρικής.

Καθ' 'ολη την διάρκεια της δοκιμασίας, οι οικογένειές τους βρίσκονταν στον εξώστη προκειμένου να τους στηρίξουν και να τους ενθαρρύνουν να ετοιμάσουν ένα φανταστικό πιάτο, το οποίο και θα τους οδηγούσε στην τελική πεντάδα.

Οι τρεις σεφ λοιπόν έδωσαν το πρώτο εισιτήριο για την πεντάδα στην Ελπίδα, στην οποία και είπαν ότι είχε την καλύτερη προσπάθεια. Ο Γιάννος ήταν ο επόμενος, ενώ στη συνέχεια απέμειναν οι προσπάθειες του Πάνου, του Χριστόφορου και του Νικήτα.

Ο Χριστόφορος αποχώρησε μια ανάσα πριν την τελική 5αδα του Masterchef 6

Τελικά, ο παίκτης που αποχώρησε μια ανάσα πριν την "χρυσή" πεντάδα του Masterchef 6 ήταν ο Χριστόφορος.

Λίγα λόγια για τον Χριστόφορο Κατσιάνα

  • Ο Χριστόφορος Κατσιάνας είναι 31 ετών.
  • Κατάγεται από την Πτολεμαΐδα.
  • Αν και οι γονείς του τον πίεζαν να πάρει πτυχίο Γεωπονικής, η καρδιά του Χριστόφορου χτυπούσε παθιασμένα για τη μαγειρική.
  • Μεγάλο του ελάττωμα, όπως υποστηρίζει, είναι πως μιλάει πολύ, το οποίο όμως αντισταθμίζεται από τις μαγειρικές του ικανότητες και τον «ανοιχτό-βιβλίο» χαρακτήρα του.
  • Θα φέρει την σπιρτάδα του αγαπημένου του υλικού –των λεμονιών, στο #MasterChefGR;