Masterchef 6: Ο παίκτης που περνάει κατευθείαν στην τελική 4αδα

Ξέσπασε σε κλάματα μετά την ανακοίνωση των κριτών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Ο παίκτης που περνάει κατευθείαν στην τελική 4αδα

Όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό του Masterchef 6 φτάνουν οι παίκτες, με το σημερινό 20/5 επεισόδιο να είναι γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις. Αρχικά, οι παίκτες έκατσαν μπροστά από τους κριτές προκειμένου να γίνει η αξιολόγηση της ομαδικής δοκιμασίας.

Η μπλε ομάδα είχε αρχηγό την Καλλιόπη και η κόκκινη την Ελπίδα, ωστόσο η πρώτη, με τον Γιάννo και τον Πάνο ήταν αυτή που απέσπασε τα καλύτερα σχόλια και πέρασε απευθείας στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού.

Μάλιστα, αμέσως μετά, οι 3 σεφ τους ανακοίνωσε πως οι 3 παίκτες θα ερχόντουσαν αντιμέτωποι με μια δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και ο νικητής θα ήταν εκείνος που θα πέρναγε στην τελική τετράδα.

Τελικά, ο Γιάννος ήταν εκείνος που είχε την χαμηλότερη βαθμολογία και έτσι ο Πάνος και η Καλλιόπη ήταν αυτοί που είχαν τις καλύτερες αποδόσεις, με τελική νικήτρια την Καλλιόπη, η οποία ξέσπασε σε κλάματα αμέσως μετά την ανακοίνωση.

Η Καλλιόπη είναι η πρώτη που φτάνει στην τελική 4αδα του Masterchef 6

Λίγα λόγια για την Καλλιόπη Μπεζαντέ

Η Καλλιόπη Μπεζάντε έρχεται από τη Νάξο, με ένα όνειρο, να γίνει η επόμενη Ελληνίδα MasterChef. Η ίδια, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στις οθόνες μας, καθώς είχε περάσει από το ριάλιτι μαγειρικής και πέρυσι όμως δεν είχε καταφέρει να περάσει το στάδιο των μονομαχιών. Φέτος, εκείνη και οι 23 συμπαίκτες της, είναι έτοιμοι να παλέψουν και να διεκδικήσουν το έπαθλο.

  • Η Καλλιόπη είναι 25 χρονών.
  • Έρχεται από την όμορφη Νάξο.
  • Είναι η δεύτερη φορά που παίρνει μέρος στο ριάλιτι, καθώς είχε συμμετάσχει και στον περσινό κύκλο, φτάνοντας μέχρι τις μονομαχίες.
  • Το όνειρο της Καλλιόπης έγινε πραγματικότητα.
  • Κέρδισε με το μαγειρικό της σπαθί και τη μεγάλη θέλησή της μια θέση στην κουζίνα και στο σπίτι του MasterChef 2022.
  • Αν και με σπουδές στα χρηματικοοικονομικά, η ψυχή της Καλλιόπης ανήκει στη μαγειρική και επιθυμεί διακαώς να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Παίρνει λοιπόν τον πλάστη της και είναι έτοιμη για μαγειρικές μάχες!