Masterchef 6: Βαρύ το κλίμα στο αποψινό επεισόδιο - "Εισέβαλαν" οι οικογένειες των παικτών

Πολύ συγκινητική στιγμή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Βαρύ το κλίμα στο αποψινό επεισόδιο -

Μια πολύ συγκινητική έκπληξη περίμενε τους 6 εναπομείναντες παίκτες στο αποψινό 23/5 επεισόδιο του Masterchef 6, καθώς πήγαν να τους δουν άτομα από την οικογένειά τους. Οι επίδοξοι λοιπόν σεφ μπήκαν στην κουζίνα και αντίκρυσαν μετά από μήνες τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αρχικά, η Καλλιόπη οδηγήθηκε απευθείας στον εξώστη, μιας και ήταν η νικήτρια της τελευταίας μαγειρικής δοκιμασίας και κατάφερε να περάσει στην τετράδα του διαγωνισμού. Οι υπόλοιποι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με το τελευταίο Mystery Box. Μόλις εκείνοι σήκωσαν τα κουτιά, τα οποία κανονικά θα έκρυβαν τα υλικά για την παρασκευή του πιάτου, είδαν ένα κινητό, από το οποίο και στη συνέχεια παρακολούθησαν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στην κουζίνα του Masterchef 6 οι οικογένειες των παικτών

Φυσικά, η συγκίνησή τους ήταν τεράστια και αμέσως μετά οι οικογένειές τους εισέβαλλαν στην κουζίνα. Το ζητούμενο του Mystery Box αυτή τη φορά λοιπόν ήταν οι αναμνήσεις και η ιστορία πίσω από το πιάτο. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου Mystery Box είχε να κάνει με το γεγονός ότι οι κριτές έψαχναν το χειρότερο πιάτο και όχι το καλύτερο και μάλιστα εκείνος με την χειρότερη επίδοση, θα αποχωρούσε από το ριάλιτι μαγειρικής.

Στην κουζίνα του Masterchef 6 οι οικογένειες των παικτών

To STAR κόβει εκτάκτως ημέρες από το MasterChef 6

Μια μεγάλη αλλαγή θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του MasterChef 6, έπειτα από έκτακτη αλλαγή του STAR μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τον επόμενο Έλληνα master chef, που θα κερδίσει και τις 50.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, έπειτα από ανακοίνωση του σταθμού μέσα από το προφίλ που έχουν στο twitter, έκαναν γνωστό το γεγονός πως το ριάλιτι μαγειρικής αλλάζει ημέρες προβολής από αυτή την εβδομάδα.

Πλέον οι τηλεθεατές του MasterChef θα το απολαμβάνουν από Δευτέρα μέχρι Τετάρτη στις 21.00, καθώς η Πέμπτη και η Παρασκευή "κόβεται" οριστικά λίγο πριν διεξαχθεί ο ημιτελικός.

Μπορεί πολλοί να νομίζουν πως οι ημέρες προβολής του μειώνονται λόγω των σχετικά χαμηλών ποσοστών στην τηλεθέαση, ωστόσο, στο κανάλι έχουν συγκεκριμένη ημέρα που θα γίνει ο μεγάλος τελικό.