Survivor 5: «Κλαίω, τι σόου ήταν αυτό;» - Το twitter ''οργίασε'' με τον τσακωμό Ασημίνας και Εμμανουήλ

Τα επικά σχόλια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Κλαίω, τι σόου ήταν αυτό;» - Το twitter ''οργίασε'' με τον τσακωμό Ασημίνας και Εμμανουήλ

Ένας πολύ έντονος καυγάς σημειώθηκε στο Survivor 5 για άλλη μια φορά καθώς στο επεισόδιο της Τρίτης 24/5 είδαμε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να ξεσπά και να ανταλλάσσει πολύ σκληρές κουβέντες με τον Ασημίνα Χαζτηανδρέου.

Ο παίκτης θεώρησε πως με τον τρόπο του ξεσκεπάζει την αθλήτρια, όμως στην προσπάθεια του αυτή της μίλησε με πολύ άσχημο και προσβλητικό τρόπο, σε τέτοιο σημείο, που θύμισε σε όλους τον Τάκη Καραγκούνια. Οι τηλεθεατές, που παρακολούθησαν τη στιγμή αυτή δεν άντεξαν να μην σχολιάσουν και ξεσπάθωσαν με τα όσα έγραψαν στο twitter.

Το twitter ξεσπάθωσε με τον τσακωμό της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο Survivor 5

«Η Ασημίνα μου είπε να βρίζω τον Άρη στις συνεντεύξεις μου»

Τελειωμό δεν είχε στο αποψινό 24/5 επεισόδιο του Survivor 5 ο τσακωμός με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, τον Άρη και τον Σπύρο. Συγκεκριμένα, οι Μπλε δεν άφηναν τον πρώτο να διαλέξει τον παίκτη που θα αγωνιστεί στο παιχνίδι, παρόλο που ήταν ήδη 9-2 μπροστά, με αποτέλεσμα ο Μαρτίκας να ξεσπάσει κατά τους (δείτε εδώ όλο το περιστατικό).

Μετά την νίκη των Μπλε, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε να του παραθέσουν όλα τα γεγονότα και έτσι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα από την αρχή του αγώνα ήταν πολύ επιθετικοί κάποιοι από τους συμπαίκτες μου. Από την αρχή του αγώνα ο Άρης είχε έπαρση κι ηγετικό χαρακτήρα. Δεν ρώτησε ποτέ για τα ματσαρίσματα. Όλη η ομάδα ήταν υπέρ του, τον γλείφουν για κάποιο λόγο, λες κι είναι ο ηγέτης του Survivor ή ο νικητής. Μάλιστα τον στήριξαν άτομα, που τον έχουν βρίσει πολλές φορές. Εγώ τέτοια ξεφτιλίκια δεν τα γουστάρω. Η Ασημίνα τον έχει βρίσει πάρα πολλές φορές και μου λέει στις προσωπικές συνεντεύξεις να τον βρίζω γιατί έχει κλέψει στην επικοινωνία και στο φαγητό. Ντροπή σου! Μου το είπες και δεν το έκανα»

Η Ασημίνα με την σειρά της ξέσπασε με όσα άκουσε και υποστήριξε: «Θα σου πω εγώ τι θα πεις στην προσωπική σου συνέντευξη; Έφυγε ο άλλος κι ήρθες εσύ; Εγώ σου τα έχω πει αυτά ρε νούμερο; Τι λες ρε;».