Survivor 5: ''Πλακώθηκαν'' όλοι στον αγώνα - «Τι λες μωρή τρελή;»

Διεκόπη ο αγώνας

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: ''Πλακώθηκαν'' όλοι στον αγώνα - «Τι λες μωρή τρελή;»

Μετά την ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ως δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί), ο hairstylist φοβάται πως βρίσκεται σε αρκετά δεινή θέση και αυτό του προκαλεί ένταση και πίεση με αποτέλεσμα να έχει φτάσει στα όρια του και να εκρήγνυται με το παραμικρό.

Επικός καυγάς στους Μπλε

Έτσι, πολύ εύκολα αρπάζεται και δημιουργεί φασαρίες, όπως και στο σημερινό επεισόδιο της Τρίτης 24/5.
Αυτή τη φορά, ο Εμμανουήλ παραπονέθηκε πως κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος δεν τον άφηναν να ματσάρει και οι απαντήσεις των συμπαικτών του φαίνεται πως τον νευρίασαν τόσο πολύ που έκανε και τσαμπουκά.

Από τη άλλη, η Ασημίνα Χατζηανδρέου φαίνεται πως και αυτή δεν άντεξε και του επιτέθηκε λεκτικά με έντονο ύφος υποστηρίζοντας πως ό,τι κάνει το κάνει μόνο και μόνο για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος ενώ τον έκραζε, τελικά τον πήρε από το χέρι λέγοντας του να πάει να ματσάρει όποιον θέλει προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα, αλλά τελικά μπλέχτηκε στον καυγά. και η Βρισηίδα τον αποκάλεσε απαράδεκτο.

Μέσα στο χαμό εκτοξεύθηκαν ατάκες κι η ένταση πέρασε τα όρια με φωνές από όλες τις πλευρές. «Σε αυτόν εδώ πας να εξηγήσεις; Ξέρουμε ότι το κάνεις για να παραμείνεις στο παιχνίδι και να γίνει ριάλιτι. Λέ λόγια σου» είπε σε έντονο ύφος η Ασημίνα με τον Κωνσταντίνο να απαντά: «Τι λες μωρή τρελή; Τι λέει το στίμα σου; Μωρή γιατί μιλάς έτσι; Εκτίθεσαι κακομοίρα» Ο Σπύρος ανέφερε ότι είναι παιχνίδι κι ο Άρης Σοϊλέδης έγινε έξαλλος καθώς ανέφερε πως παλεύουν για το φαγητό, δεν είναι ένα απλό παιχνίδι.

Κάπου εκεί παρενέβη κι ο Νίκος Γιάννης με τον Κωνστνατίνο να τον αποκαλεί «ποντικομαμή».

Τα «καρφιά» του Εμμανουήλ στο Σπύρο

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο από χτες, 23/5 στο Survivor 5, με τις εντάσεις κι τους καυγάδες να δίνουν και να παίρνουν. Κάπως έτσι και ξεκίνησε και η σημερινή ημέρα της Τρίτης 24/5 στη παραλία του Αγίου Δομίνικου.

Μετά τον καυγά Άρη - Στέλλας, το επεισόδιο συνεχίστηκε με τα "καρφιά" του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με αποδέκτη τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο haistylist δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει ως ψευτορήτορα.

Από την άλλη η Βρισηίδα είπε για τoν Εμμανουήλ πως «είναι μαμ, κακά και νάνι» και μετά αποκαλεί την ίδια «λούνα παρκ» αναφερόμενη στην χθεσινή έκρηξη του Εμμανουήλ προς την ίδια. Δεν προσφέρει τίποτα στην ομάδα και τα περιμένει όλα από τους άλλους, όπως σχολίασε η influencer. Ο Εμμανουήλ ζητούσε έμμεσα από το Σπύρο να τον στηρίξει.

«Χθες βγήκα παμψηφεί υποψήφιος από την ομάδα μου στο δεύτερο συμβούλιο. Το περίμενα, δεν έχω παράπονο από την ομάδα μου. Έχω πει από την αρχή ότι με νοιάζει ο κόσμος. Επίσης είπα στον Σπύρο από τη μέρα που είμαι εδώ λες ότι θέλω να μείνω για να στηρίξω παίκτες, για να φτάσω στην ένωση, για να αγωνιστώ με τους Τούρκους, για να διώξουμε τον πιο τοξικό άνθρωπο τον Τάκη. Μετά από αυτό είμαι στη διάθεση του κοινού. Είναι ένας ψευτορήτορας και ψευτοδικηγόρος, όπως τον έχω ονομάσει» είπε ο Εμμανουήλ στο Survivor.

«Αφού έχεις ζήσει όλα αυτά κι έφυγε ο Τάκης, δεν σε είδα χθες όταν με ψήφισαν παμψηφεί να έδινες τη θέση σου σε εμένα. Σχεδόν απέφυγε την ερώτηση και δεν μου απάντησε. Ο ένας λόγος είναι το ψευτοειδύλλιο με την Βρισηίδα κι ο άλλος είναι γιατί θέλει να στηρίξει την μπλε ομάδα για αν φύγω εγώ γιατί είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος. Ότι να ‘ναι. Με τον τρόπο που μου μιλούσε χθες όχι μόνο είχε ειρωνεία αλλά θέλουν να με διώξουν με αυτό που έχουν φτιάξει με την Βρισηίδα… Για άλλη μια φορά απέδειξε τι κακό χαρακτήρα έχει» συμπλήρωσε ο Εμμανουήλ για τον Μαρτίκα στο Survivor.