Survivor 5: «Μην με ειρωνεύεσαι κακομαθημένη» - "Σφάχτηκαν" στο συμβούλιο Βρισηίδα και Κωνσταντίνος

Με αφορμή φυσικά τον Σπύρο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Μην με ειρωνεύεσαι κακομαθημένη» -

Με εντάσεις και φωνές ξεκίνησε για ακόμη μια φορά το αποψινό 23/5 συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5, με πρωταγωνιστές το ζευγάρι Μαρτίκας - Βρισηίδα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Οι δυο άντρες βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα, με τον Γιώργο Λιανό στο τέλος να δίνει τον λόγο να μιλήσουν. Τότε ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε πως κάθε φορά ο Σπύρος λέει πως θέλει να φύγει και ποτέ δεν το κάνει, κάτι που δείχνει δειλία.

Από την μεριά του ο Σπύρος υποστήριξε πως έχει πια 2 λόγους που θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι και αυτοί είναι η νέα του ομάδα αλλά φυσικά και η Βρισηίδα, με την οποία νωρίτερα αντάλλαξαν και τα πρώτα τους φιλιά μπροστά στις κάμερες.

Πάνω λοιπόν στον έντονο αντίλογο μεταξύ των 2 παικτών, η Βρισηίδα πεταγόταν προκειμένου να υποστηρίξει τον αγαπημένο της, κάτι που ενόχλησε αρκετά τον Κωνσταντίνο, με τον ίδιο να της φωνάζει να μην την ειρωνεύεται και πως είναι κακομαθημένη.

"Σφάχτηκαν" στο συμβούλιο Βρισηίδα και Κωνσταντίνος

«Άσε τους ψευτοέρωτες»

Σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ "δίκασε" τον Σπύρο Μαρτίκα, με αφορμή την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση. Παρόλο που και ο ίδιος δεν είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες, θεωρεί τον Σπύρο ακόμη πιο αδύναμο και θεωρεί πως η αποχώρησή του θα έκανε καλό σε όλη την ομάδα των κόκκινων.

Με την παραμονή του, όχι μόνο θα "κλέψει" την θέση από κάποιον που αξίζει να βρίσκεται στο Survivor 5, αλλά θα στερήσει από την ομάδα του πολλές νίκες εάν χαθεί ένας δυνατός παίκτης, όπως είναι ο Στάθης Σχίζας και ο Γιώργος Ταλάντζεβ. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος ζήτησε από τον Σπύρο, μιλώντας στην κάμερα, να σταματήσει τους ψεύτικους έρωτες με την Βρισηίδα, γιατί αυτό δεν θα τον κρατήσει στο παιχνίδι.

«Η Βρισηίδα σαν να θέλει να χάσουμε διότι θέλει να προστατεύσει τον Σπύρο Μαρτίκα. Αν χάσουμε εμείς, θα βγω εγώ, ο Σπύρος ή η Βρισηίδα. Θεωρούν ότι έχουν πάρα πολύ κόσμο ενώ ο Εμμανουήλ δεν έχει και θα φύγει. Να χαλαρώσεις και να σκεφτείς λίγο την ομάδα σου κι όχι τους ψευτοέρωτες που χτίζεις στο Survivor γιατί είναι όλο λάθος.

Το λένε όλοι και γελούν πίσω από την πλάτη τους. Είναι αστείο ότι έχουν ερωτευτεί μεταξύ τους. Αντί η Βρισηίδα να κοιτά την ομάδα μας, κάθεται και κάνει στρατηγική πως θα σώσει τον Σπύρο Μαρτίκα. Τα έχω ζήσει όλα σε αυτό το παιχνίδι για να ζήσω κι αυτό. Έλεος!», εξήγησε ο ίδιος.