Σασμός: Αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter η "Βασιλική" - «Ο καλύτερος χαρακτήρας της σειράς»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός: Αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter η

Άλλο ένα επεισόδιο του «Σασμού» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA μιας και οι εξελίξεις για άλλη μια φορά ήταν άκρως καταιγιστικές από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Συγκεκριμένα, η Βασιλική είναι ένα από τα πρόσωπα της σειράς που έχουν σταθεί στο πλευρό του Αστέρη σε όλες τις δυσκολίες. Έτσι, οι χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να την αποθεώσουν.

Η ίδια έμαθε πως ο Αστέρης ψάχνει να πουλήσει τα κτήματά. Για τον λόγο αυτό θέλησε να βοηθήσει τον Αστέρη και τον Μαθιό να κρατήσουν το μαγαζί μετά τις οικονομικές τους δυσκολίες και του πρότεινε να πουλήσει τα δικά της και να τους δώσει τα χρήματα. (Δείτε εδώ τα λεφτά που παίρνουν μηνιαίως οι πρωταγωνιστές του Σασμού)

Η αποθέωση της Βασιλικής από το Twitter

Όσα αποκάλυψε η Μαρία Τζομπανάκη για το Σασμό

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» ήταν το μεσημέρι της Κυριακής 22/5 μία εκ των πρωταγωνιστριών του Σασμού η Μαρία Τζομπανάκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, αποκαλύπτοντας και για το αν περιμένουν όπως φημολογείται δεύτερο εγγονάκι, αλλά έδωσε και ένα spoiler "φωτιά" σχετικά με το φινάλε της σεζόν.

«Τα ρούχα που φορούσανε δεν διέγραφαν ποτέ το σώμα τους, τα φορούσαν πάντα ένα νούμερο μεγαλύτερο. Γι’ αυτό και γω είμαι πάντα πολύ προσεκτική και το φοράω συνέχεια. Όταν μου έλεγαν κάτι έλεγα “έτσι είναι αυτές!” ‘Μα μη φοράς αυτά’, μα έτσι κάνανε! Αυτές είναι οι γυναίκες μιας άλλης εποχής. Είναι τιμητικό για μένα, προσπαθώ να τις τιμήσω» είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Στη συνέχεια για το φινάλε του πρώτου κύκλου αποκάλυψε: «Θα γίνουν πολλά, η σεζόν η πρώτη θα κλείσει με τρόπο ανάμεικτο θα έλεγα. Αλλά θα αφήσει αυτό το “γιατί τελείωσε τώρα!” Στα δράματα συμβαίνουν συνήθως δύσκολες καταστάσεις. Εγώ ρώτησα να μου πουν αν θα ερωτευτεί η Καλλιόπη, αλλά όχι. Είναι ταγμένη η Καλλιόπη στον σταυραετό της».