Survivor 5: Άγριο κράξιμο για την Αντωνά από τους χρήστες του Twitter - «Φτάνει πια»

«Του έχετε θίξει οικογένεια, τα πάντα όλα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Άγριο κράξιμο για την Αντωνά από τους χρήστες του Twitter - «Φτάνει πια»

Πέρα από τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ που δεν χάνουν επεισόδιο για επεισόδιο του Survivor 5 είναι και η Μαρία Αντωνά η οποία έχει έναν λόγο παραπάνω να παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης μιας και μέσα βρίσκεται ο αγαπημένος της, Άρης Σοϊλέδης.

Με αφορμή λοιπόν τον αποψινό (25/5) καβγά που είδαμε ανάμεσα στον ίδιο και τον Σπύρο Μαρτίκα, η ίδια θέλησε να πάρει θέση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter όπου δεν δίστασε να σχολιάσει την στάση του Σπύρου Μαρτίκα μιας και ξέσπασε φανερά.

Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να κάνει δυο αναρτήσεις στις οποίες έγραψε χαρακτηριστικά: Η ηθική διδάσκετε όχι σε προσωπικά Q αλλά μπροστά σε όλους ! Αυτό που κανείς είναι αισχρό ! Φτάνει πια με τον Άρη ΦΤΑΝΕΙ τον έχετε ξεζουμίσει!».

Και συνέχισε γράφοντας: «Του έχετε θίξει οικογένεια , σπίτι , σχέση , ζωή τα πάντα όλα Επειδή είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ και θέλετε, ζητάτε , απαιτείτε να σας φέρεται με ηθική και μιλάτε για διδασκαλία ηθικής ? αλήθεια τώρα?».

Το ξέσπασμα της Αντωνά για το Survvior 5

Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στην τρυφερή αφιέρωση του Άρη Σοϊλέδη

Την αγάπη του για την Μαρία Αντωνά την έχει δείξει πολλές φορές κατά την διάρκεια του Survivor 5 ο Άρης Σοϊλέδης, το ίδιο όμως θέλησε να κάνει και κατά την διάρκεια του σημερινού 16/5 επεισοδίου του Survivor 5.

Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί και μάλιστα μετά την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα σκοπεύουν να παντρευτούν (δείτε εδώ τις πρόβες νυφικού που έκανε η δημοσιογράφος). Μπορεί λοιπόν εδώ και αρκετό καιρό να μην έχουν απολύτως καμία επικοινωνία, ωστόσο ο Άρης βρίσκει τρόπους να της στέλνει τα δικά του μηνύματα.

Έτσι λοιπόν στο σημερινό παιχνίδι ερωτήσεων, ο Άρης Σοϊλέδης, έγραψε στην άκρη του χαρτιού ένα μήνυμα για την Μαρία Αντωνά το οποίο έδειξε στην κάμερα.

Φυσικά, η ίδια, που δεν χάνει εννοείται κανένα επεισόδιο, το ίδιο και αμέσως απαθανάτησε το στιγμιότυπο και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό της instagram γράφοντας χαρακτηριστικά «miss you too my angel».

Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στην τρυφερή αφιέρωση του Άρη Σοϊλέδη