Άγριες Μέλισσες: «Ρε φίλε τι καλλιτεχνάρα!» - "Σείστηκε" το Twitter με τη διθυραμβική ερμηνεία του Αιμίλιου Χειλάκη

Η απίστευτη σκηνή στο στο χθεσινό (2/6) επεισόδιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: «Ρε φίλε τι καλλιτεχνάρα!» -

Το μεγαλύτερο φαν κλαμπ σχετικά με τα τηλεοπτικά προγράμματα όπως έχουμε καταλάβει, είναι στο Twitter μιας και οι χρήστες δεν χάνουν λεπτό και σχολιάζουν ακατάπαυστα με επικό τρόπο κάθε τι που παρακολουθούν. Στην περίπτωση των Άγριων Μελισσών ωστόσο "δίνουν ρέστα" όσον αφορά τους σχολιασμούς τους για τους ήρωες και τις καταστάσεις στη σειρά.

Το Twitter υποκλίθηκε στον Αιμίλιο Χειλάκη

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο ολοκληρώθηκε λοιπόν την Πέμπτη 2/6 στη σειρά και όσο και αν δεν το πιστεύετε ο Ακύλας ήταν το πρόσωπο που πρωταγωνίστησε στο Twitter, μιας και όπως αποδεικνύεται υποδύεται εξαιρετικά τον παράφρων!

Ο Ακύλας έφυγε κακείν κακώς από το έργο του αεροδρομίου, ενώ και οι Άβαντες του γύρισαν την πλάτη όταν ζήτησε να μαζευτούν για να τιμήσουν τους νεκρούς τους και τότε άρχισε να φωνάζει και ωρύεται. ΤοTwitter φυσικά δεν μπόρεσε να μην αντιδράσει και να μην σχολιάσει την ερμηνεία του Αιμίλιου Χειλάκη ως Ακύλα Μεγαρίτη που για ακόμη μια φορά καθήλωσε τος πάντες!

''Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες''

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 30/5 ο γνωστός ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν παρέλειψαν φυσικά να τον ρωτήσουν για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί τις «Άγριες Μέλισσες».

Ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε κληθεί να σχολιάσει και τον χαρακτήρα του ως Ακύλας στη σειρά δίνοντας μια απάντηση που αιφνιδίασε πολλούς (δείτε εδώ τι είπε για τον χαρακτήρα).

Η βασική ερώτηση που απασχόλησε ήταν μία: ''Ti θα γίνει στο τέλος''.

«Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό. Δηλαδή, εγώ διαβάζοντάς το, πραγματικά έκλαψα. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό, όλα αυτά που συμβαίνουν», είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τις Άγριες Μέλισσες και αποκάλυψε:

«Θα υπάρξει δικαίωση στα πράγματα στα οποία εσύ θεωρείς ότι πρέπει να γίνει και όλοι έχουμε ένα κοινό αισθητήριο. Αυτό μπορώ να σου πω μόνο».

Όσο για το αν θα τιμωρηθούν οι κακοί στις Άγριες Μέλισσες, ο ηθοποιός είπε: «Σε ένα σίριαλ που η μυθοπλασία κινείται στα όρια της ανάγκης του κανονικού, είμαστε συνεπείς. Πάντα νικάει ο έρωτας».