Αιμίλιος Χειλάκης: «Ο Ακύλας είναι από τους χαρακτήρες που σιχαίνομαι...» - Η αναφορά στις Άγριες Μέλισσες

Οι δηλώσεις του ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αιμίλιος Χειλάκης: «Ο Ακύλας είναι από τους χαρακτήρες που σιχαίνομαι...» - Η αναφορά στις Άγριες Μέλισσες

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τρίτης 15/2 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο αγαπημένος ηθοποιός, λίγο καιρό μετά τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη που προκάλεσαν ένα ''κύμα'' αντιδράσεων, μίλησε μεταξύ άλλων για το ρόλο του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Όπως αποκάλυψε, δεν συμπάσχει καθόλου με τον χαρακτήρα του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και τον απεχθάνεται.

Οι δηλώσεις του Αιμίλιου Χειλάκη για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες

«Ο Ακύλας πουλάει μία ακραία ιδεολογία για να μπορέσει να ψαρέψει σε θολά νερά την «συντηρητική ασφάλεια» των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα του για να πάρει τα δημόσια έργα. Η γυναίκα και τα παιδιά του τού ανήκουν, έτσι νιώθει. Είναι από τους χαρακτήρες που έχω δουλέψει με ιδιαίτερη προσοχή, γιατί είναι από τους ανθρώπους που ξέρω, που έχω γνωρίσει, τους σιχαίνομαι βαθιά.

Επειδή γνωρίζω με τι διαφωνώ μαζί τους έχω επικεντρωθεί και αυτό σας δείχνω στη σειρά. Όταν ξέρεις με τι διαφωνείς και το έχεις ονομάσει, είναι καθαρό», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος είναι θυμωμένος, γιατί η κρίση είναι δεκαετής και διετής ο αποκλεισμός από τον κορωνοϊό. Ο θυμός είναι δύσκολος να τον διαχειριστείς. Πολλές φορές έχω πιάσει ανθρώπους να είναι τοξικοί και στο θετικό και στο αρνητικό. Νομίζω πως πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα, ότι κακό και ότι στραβό συμβαίνει, και να το κοιτάξουμε αργότερα. Καλό θα ήταν να μην προκαλούμε την τοξικότητα των άλλων, γιατί είναι έτοιμη να εκχυθεί».

«Απέφευγα τις εκπομπές όπως ο διάολος το λιβάνι. Φοβόμουν πως θα βγει προς τα έξω για μένα η εικόνα του όμορφου. Ακόμα και τα λεφτά που έβγαλα από τη φωνή μου, τις διαφημίσεις, τα έκανα θέατρο. Κάποιοι πληρώθηκαν, τεχνικοί, ηθοποιοί, συντελεστές, μουσικοί, σκηνογράφοι… Ξέρω καλά πως ο επαγγελματίας ο σωστός μπορεί να πει την ιστορία του και να είναι συνεπής», είπε κλείνοντας ο ηθοποιός.

Η συνάντηση του ηθοποιού με την Ελένη Μενεγάκη

Τον Αιμίλιο Χειλάκη υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (15/2) στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν έκρυψε το παράπονό της που τόσο καιρό δεν είχε ξανασυναντηθεί τηλεοπτικά με τον αγαπημένο ηθοποιό.

Λίγο μετά το σχόλιο που έκανε η Ελένη Μενεγάκη για την υπόθεση στην Κυψέλη, υποδέχθηκε τον καλεσμένο της και οι δυο τους είχαν μία πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία.

«Αιμίλιε συγγνώμη. Μου έφτασες καλοκαίρι σαν να μου λες "Ελένη, μία που με είδες και μία που δεν θα με ξαναδείς που να χτυπιέσαι κάτω". Όποτε είσαι έτοιμος, ας κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο. 25 χρόνια είμαστε και οι δύο στον ίδιο χώρο και δεν έχουμε βρεθεί να μιλήσουμε για τις δουλειές μας. Δεν είναι κρίμα; Μιας και είμαι εγώ στο Mega το καλό να τα ξαναπούμε αν θες τον Μάιο», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος:

  • Αιμίλιος: Κοντά στην πρεμιέρα μας θα έρθω.
  • Ελένη: Γελάς όμως. Δεν σου έχω εμπιστοσύνη. Γελάει το μάτι σου.
  • Αιμίλιος: Το τηλέφωνό σου μπορώ να έχω σε παρακαλώ πάρα πολύ; Θα σε πάρω ο ίδιος.