Ελένη Μενεγάκη: Βαρύ το κλίμα στην εκπομπή της - «Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα»

Συντετριμμένη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Βαρύ το κλίμα στην εκπομπή της - «Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα»

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 7χρονου στην Κυψέλη, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει ένα σχόλιο το μεσημέρι της Τρίτης (15/2) στην εκπομπή της για τα περιστατικά αυτά που συμβαίνουν δίπλα μας, ωστόσο κανείς δεν τα παίρνει χαμπάρι.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την δολοφονία στην Κυψέλη

«Πόσα παιδιά περνάνε τραγικά δύσκολα και ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Το έχουμε ξαναπεί και θα το λέω και θα το ξαναλέω, αυτό το κορίτσι, που έκρυβε τις μελανιές του για να μην πει τι; Αυτό που συμβαίνει μέσα στο σπίτι του, που αν η δασκάλα δεν είχε αρχίσει να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ή ο διευθυντής του σχολείου, τι θα είχε απογίνει; Αυτά είναι τα θέματα, γι αυτές τις καταστάσεις να μιλάμε.

Αυτές τις ακραίες περιπτώσεις που λες “μα δεν είναι δυνατόν”. Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα γύρω μας, αυτήν την εποχή. Κι εμείς; Που είμαστε; Τι κάνουμε; Δεν ακούμε τίποτα; Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Για το περιστατικό στην Κυψέλη ξέσπασε και ο Νίκος Κοκλώνης

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media θέλησε να ξεσπάσει φανερά ο Νίκος Κοκλώνης με αφορμή τον αποτρόπαιο θάνατο του 7χρονου αγοριού από την Κυψέλη καθώς το πανελλήνιο φαίνεται να έχει σοκαριστεί μετά από τις αποκαλύψεις που βγήκαν στην επιφάνεια.

Ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στο Twitter θίγοντας την ωμή πραγματικότητα που ξεπερνάει πολλές φορές τα πιο νοσηρά σενάρια ταινίας.

Έτσι, ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ανθρωπόμορφα τέρατα που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Χωρίς ψυχή, χωρίς κανένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό πέρα από τη μορφή. Τρόμος, φρίκη, ανατριχίλα μόνο».