Τραγωδία Κυψέλη: Στην ανακρίτρια οδηγήθηκαν ο δολοφόνος και η σύντροφος του 7χρονου

Μεγάλη αποδοκιμασία του κόσμου έξω από την Ευελπίδων!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Κυψέλη: Στην ανακρίτρια οδηγήθηκαν ο δολοφόνος και η σύντροφος του 7χρονου

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκαν λίγο πριν τις 11 το πρωί σήμερα 15/2 ο 33χρονος δολοφόνος του 7χρονου αγοριού και η 29χρονη σύντροφός του, αναφορικά με το φρικτό έγκλημα της Κυψέλης

Μετά την ομολογία του δολοφόνου για την τραγωδία που διαδραματίστηκε στο σπίτι τους, περιγράφοντας ο ίδιος τον τραγικό τρόπο με τον οποίο σκότωσε το μικρό παιδί (δείτε ποιος είναι ο 33χρονος), οδηγούνται και οι δύο στην ανακρίτρια με σκοπό να αποσπαστούν περαιτέρω πληροφορίες για την διεξαγωγή του φόνου. Συγκεκριμένα, εντύπωση έχει προκαλέσει η αντίδραση της μητέρας, δηλώνοντας πως σε ένα τόσο μικρό διαμέρισμα, δεν αντιλήφθηκε το απεχθές αυτό γεγονός.

Αξίζει να σημειωθεί πως, κατα τη διάρκεια που αστυνομικοί οδηγούσαν τον 33χρονο και την 29χρονη στον ανακρητή, ο αποδοκιμασία του κόσμου, που τους περίμενε απ έξω ήταν έντονη!

Το ρεπορτάζ για την τραγωδία

Το χρονικό την συγκλονιστικής υπόθεσης του 7χρονου παιδιού από την Κυψέλη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το protothema.gr ο Πολωνός τοποθέτησε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και τα κουβαλούσε μαζί του όταν πήγαινε για δουλειά. Όλα ξεκίνησαν το 2015. Τότε που 29χρονή σήμερα Χριστίνα- Κλαούντια, εγκαταλείφθηκε από τον επίσης Πολωνό σύζυγο της ο οποίος έφυγε για την πατρίδα του αφήνοντας πίσω τα δυο του παιδιά.

Το 5χρονο τότε αγοράκι και το 7χρονο τότε κοριτσάκι. Η μάνα, βρήκε γρήγορα παρηγοριά στην αγκαλιά ενός Πολωνού οικοδόμου ο οποίος όπως παραδέχθηκε στην Αστυνομία, χρησιμοποιούσε σκληρές και απάνθρωπες μεθόδους για να τιμωρεί τα παιδιά όταν δεν ήταν φρόνιμα ή δεν πειθαρχούσαν στις εντολές του.

Όπως ξύλο, ορθοστασία, ασιτία. Μάλιστα όπως φαίνεται αυτή η κτηνώδης συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών και συγκεκριμένα Shisha, είχε την έγκριση της μητέρας. Και τα δύστυχα αδερφάκια υπέμεναν. Μέχρι που το 2018, το κοριτσάκι πήγε στο σχολείο άγρια κακοποιημένο με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να ενημερώσουν την εισαγγελία ανηλίκων, και το παιδί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.