Τραγωδία Κυψέλη: Σοκάρει η αντίδραση της μητέρας - «Ήμουν στον υπολογιστή όταν...»

Oι πρώτες φωτογραφίες από τα δικαστήρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Κυψέλη: Σοκάρει η αντίδραση της μητέρας - «Ήμουν στον υπολογιστή όταν...»

Το πιο φρικτό έγκλημα των τελευταίων ημερών είναι χωρίς αμφιβολία αυτό της Κυψέλης, με έναν 7χρονο παιδί να σβήνει από τα χέρια του συντρόφου της μητέρας και να αγνοούνται στο εξής τα ίχνη του! Όσο για την μητέρα, δηλώνει πως βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του φόνου, χωρίς επίγνωση των γεγονότων.

Το έγκλημα συνέβη στο διαμέρισμα, που έμενε το ζευγάρι από την Πολωνία στην Κυψέλη. Σε ό,τι αφορά το παιδί, που σκοτώθηκε, αναφέρουν οι ίδιοι πως ήταν ατίθασο για να δικαιολογήσουν την τραγική τους πράξη. Μέσα σε όλη τη φρίκη του γεγονότος, αφού το παιδί βρήκε τέλος από μονωτική ταινία στο στόμα, έφτιαξαν ολόκληρο τάφο από τσιμέντο στην ταράτσα του 6ου ορόφου της πολυκατοικίας και τον τοποθέτησαν εκεί.

Κύμα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει με την τραγική αυτή είδηση, τόσο στα κοινωνικά δίκτυα, όσο και στα κανάλια, με πολύ κόσμο να κατακεραυνώνει την οικογένεια! Μια από τις πιο συγκλονιστικές δηλώσεις ήταν αυτή του Νίκου Κοκλώνη, τον οποίο και παραδέχτηκε όλο το κοινό με όσα είπε (δείτε την δήλωση εδώ).

Τελευταία εξέλιξη αναφέρει πως η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς ο 33χρονος δράστης ομολόγησε για την πράξη του. Όσο για την μητέρα προβληματίζουν οι αντιδράσεις της...

Δείτε την πρώτη δήλωση της μητέρας του 7χρονου παιδιού

«Ναι, εκεί ήμουν. Δεν είδα την μονωτική ταινία. Δεν θυμάμαι να βάζει μονωτική ταινία στο στόμα του. Ήμουν στον υπολογιστή και έπαιζα παιχνίδια. Απλώς κάποια στιγμή είδα το παιδί να πέφτει κάτω»

Το χρονικό την συγκλονιστικής υπόθεσης του 7χρονου παιδιού από την Κυψέλη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το protothema.gr ο Πωλονός τοποθέτησε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και τα κουβαλούσε μαζί του όταν πήγαινε για δουλειά. Όλα ξεκίνησαν το 2015. Τότε που 29χρονή σήμερα Χριστίνα- Κλαούντια, εγκαταλείφθηκε από τον επίσης Πολωνό σύζυγο της ο οποίος έφυγε για την πατρίδα του αφήνοντας πίσω τα δυο του παιδιά.

Το 5χρονο τότε αγοράκι και το 7χρονο τότε κοριτσάκι. Η μάνα, βρήκε γρήγορα παρηγοριά στην αγκαλιά ενός Πολωνού οικοδόμου ο οποίος όπως παραδέχθηκε στην Αστυνομία, χρησιμοποιούσε σκληρές και απάνθρωπες μεθόδους για να τιμωρεί τα παιδιά όταν δεν ήταν φρόνιμα ή δεν πειθαρχούσαν στις εντολές του.

Όπως ξύλο, ορθοστασία, ασιτία. Μάλιστα όπως φαίνεται αυτή η κτηνώδης συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών και συγκεκριμένα Shisha, είχε την έγκριση της μητέρας. Και τα δύστυχα αδερφάκια υπέμεναν. Μέχρι που το 2018, το κοριτσάκι πήγε στο σχολείο άγρια κακοποιημένο με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να ενημερώσουν την εισαγγελία ανηλίκων, και το παιδί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.