Survivor 5: Αποθεώθηκε από του χρήστες του Twitter η Σταυρούλα μετά από την εντυπωσιακή νίκη της

Δείτε τα επικά tweets

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αποθεώθηκε από του χρήστες του Twitter η Σταυρούλα μετά από την εντυπωσιακή νίκη της

Οι εξελίξεις στο φετινό Survivor 5 είναι άκρως καταιγιστικές μιας και σε κάθε επεισόδιο όπως έχουμε παρακολουθήσει τον τελευταίο καιρό οι ισορροπίες ανάμεσα στις σχέσεις των παικτών έχουν περάσει από 40 κύματα. Βέβαια, μετά από την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού όπου είδαμε στο αποψινό 6/6 επεισόδιο τα πάντα πρόκειται να αλλάξουν.

Έτσι λοιπόν, τόσο η Μπλε ομάδα όσο και η Κόκκινη είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για όλα προκειμένου να κερδίσουν τον πολυπόθητο αγώνα ασυλίας. Βέβαια, το παρών έδωσαν και οι χρήστες του Twitter μιας και δεν αφήνουν επεισόδιο για επεισόδιο.

Έτσι λοιπό, στο στόχαστρο έβαλαν την Σταυρούλα Χρυσαειδή αλλά για καλό σκοπό μιας και δεν δίστασαν να την αποθεώσουν έπειτα από την άκρως εντυπωσιακή νίκη της.

Η αποθέωση της Σταυρούλας Χρυσαειδή από τους χρήστες του Twitter

Άσχημος καβγάς για Ασημίνα και Σταυρούλα! Η ατάκα που τα ξεκίνησε όλα

Οι κόντρες στο Survivor 5 τελειωμό δεν έχουν σε καμία περίπτωση και μάλιστα, όσο ο καιρός περνά τόσο αυτές πληθύνονται, φτάνοντας σε σημείο η παραγωγή να μην έχει τη δυνατότητα να τις ελέγξει, αφήνοντας τους παίκτες απλά να κάνουν ριάλιτι, έστω και χωρίς όρια.

Οι προσωπικές βεντέτες μπορεί να προκύψουν με την παραμικρή αφορμή, όμως σίγουρα θα βρίσκουν αίτια σε κάτι πιο μεγάλο. Αυτό μπορεί να αφορά ακόμη και την αγωνιστική απόδοση των παικτών και τον ανταγωνισμό, που έχουν στα αγωνίσματα, ειδικά όταν αυτοί βρίσκονται σχετικά κοντά σε δυναμικότητα.

Δύο τέτοιες παίκτριες είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την ποδοσφαιρίστρια και την πρωταθλήτρια του στίβου να είναι δύο εξαιρετικές αθλήτριες και να το αποδεικνύουν στο στίβο μάχης, αν και η πρώτη διάλεξε, τελικά, να ρίξει... κι άλλο λάδι στην φωτιά της μεταξύ τους διαμάχης.

Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr