MasterChef 6: «Στον Πανούλη θα δώσουν τα φράγκα» - Άγριο "ξέσπασμα" του Twitter κατά των κριτών

Θεωρούν πως πως "ρίχνουν" την Καλλιόπη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Στον Πανούλη θα δώσουν τα φράγκα» - Άγριο

Παρακολουθήσαμε με αγωνία το επεισόδιο της Δευτέρας 6/6 στο MasterChef, μιας και βρισκόμαστε μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, για τον οποίο αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν κάνει προβλέψεις. Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία να δούμε τους δύο φιναλίστς του τελικού στην Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στη μαγευτική Τοσκάνη, ωστόσο κατά τη διάρκεια της κρίσης του Matteo Lorenzini οι χρήστες του Twitter "ξέσπασαν"!

Γιατί κατηγορεί τους κριτές το Twitter;

Πόλεμος λοιπόν ξέσπασε στο Twitter με τα πιάτα του Παναγιώτη κόντρα σε εκείνα της Καλλιόπης καθώς οι fans του Masterchef τα έβαλαν με τους κριτές που προσπαθούσαν κατά τη δική τους άποψη να προωθήσουν τα πιάτα του Πάνου ενώ ο Ιταλός σεφ φάνηκε να προτιμά εκείνα της Καλλιόπης.

«Τον είχα σαν τον πατέρα μου και...»

Το βράδυ της Τρίτης 31/5 παρακολουθήσαμε την πρώτη φάση των τελικών για το Masterchef 6 με την Καλλιόπη, τον Παναγιώτη και την Ελπίδα να διεκδικούν τον τίτλο του νικητή και μια το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Έτσι λοιπόν, ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε κατά πολύ και οι κριτές έκαναν μια σοβαρή ανακοίνωση στους φιναλίστ.

Με την πρώτη δοκιμασίας αντιγραφής, να έχει ως βασικό συστατικό το κρεμμύδι, η Πόπη αφιέρωση το πιάτο της στον θείο της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή και ουσιαστικά εκείνος ήταν το πρόσωπο, που τη μύησε στην μαγειρική. Μάλιστα αποκάλυψε πως το κρεμμύδι ήταν αγαπημένο του υλικό και δεν έλειπε σχεδόν ποτέ από τα πιάτα, επομένως είχε και έναν παραπάνω λόγο να προβεί στην κίνηση αυτή.

«Κακά τα ψέμματα, τον θείο μου τον Στέλιο τον είχα σαν τον πατέρα μου και έφυγε πριν από λίγους μήνες. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω καν ότι δεν είναι πια στην ζωή. Του οφείλω το ότι αγάπησα την μαγειρική, εκείνος μου τα είχε μάθει όλα από την αρχή».

Masterchef - Πόπη