Σασμός: Πανικός στο Twitter με την αποθέωση για τον Μαθιό και τον Καραπάνο - Η σκηνή που συζητήθηκε

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός: Πανικός στο Twitter με την αποθέωση για τον Μαθιό και τον Καραπάνο - Η σκηνή που συζητήθηκε

Οι εξελίξεις στην σειρά του ALPHA, «Σασμός» δεν έχουν τέλος σε κάθε επεισόδιο μιας και η πλοκή έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάτι που φαίνεται έτσι κι αλλιώς από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Όπως είναι λογικό, δεν έχει σαρώσει μόνο λόγω της πλοκής του αλλά και επειδή οι ηθοποιοί της σειράς έχουν αγαπηθεί αρκετά. Μάλιστα, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος και ο Δημήτρης Λάλος αποθεώθηκαν για τα καλά από τους χρήστες του Twitter το βράδυ της Τετάρτης (8/7.

Έτσι λοιπόν ο Μαθιός και Καραπάνος συναντήθηκαν στη μυστική κρυψώνα αφού ο Καραπάνος περιμένει να του ξεπληρώσει το «χρέος» που βοήθησε τον Αστέρη με τη μαρτυρία της Σεμίνας.

Η αποθέωση των χρηστών στο Twitter για Λάλο και Γεωργακόπουλο

Βαπτίσια για τον Παπά από το «Σασμό» : Η φωτογραφία εκτός γυρισμάτων

Ο Μιχάλης Αεράκης, ο παπάς που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» μοιράστηκε και ένα τρυφερό στιγμιότυπο από το μυστήριο με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, δημοσιεύοντάς μια φωτογραφία όπου είναι με δύο άντρες, έναν μεγάλο και έναν... μικρό.

Τον ηθοποιό δεν τον έχουμε συνηθίσει σε πολλές συνεντεύξεις ή δημόσιες εμφανίσεις ωστόσο στον λογαριασμό του στο instagram φαίνεται να δημοσιεύει συχνά προσωπικές στιγμές με την οικογένειά του , όπως ήταν η βάπτιση κοντινού οικογενειακού του προσώπου. Πολλές βαπτίσεις μαζεύτηκαν πάντως το τελευταίο διάστημα στην ελληνική showbiz αφού τον γιό του βάπτισε πριν λίγες μέρες και ο Πέτρος Ίμβριος(δείτε δηλώσεις και πλάνα).

Ποιον βάπτισε εν τέλει ο Μιχάλης Αεράκης;

Τον εγγονό του είχε τη χαρά να δει να βαπτίζεται ο ηθοποιός, που ανέβασε φωτογραφία στο instagram μαζί με τον μικρό αλλά και τον γιο του Σπύρο. Μάλιστα ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα του παππού του Μιχάλη.

Ο Μιχάλης Αεράκης στη βάπτιση του εγγονού του