''Και το όνομα αυτού...'' - Οι δηλώσεις από την βάπτιση του γιού του Πέτρου Ίμβριου

Όσα ανέφεραν οι καλεσμένοι στις κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
''Και το όνομα αυτού...'' - Οι δηλώσεις από την βάπτιση του γιού του Πέτρου Ίμβριου

Ο Πέτρος Ίμβριος βάπτισε τον γιό του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η κάμερα του «Breakfast@Star» τον συνάντησε στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη και του απέσπασε δηλώσεις.

Στην κάμερα επίσης μίλησαν και οι καλεσμένοι Άντζελα Δημητρίου, Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου και Σταμάτης Γονίδης.

Οι δηλώσεις Ίμβριου και καλεσμένων - Ποιό είναι το όνομα του μικρού

''Και το όνομα αυτού Παναγιώτης'', όπως, αποκάλυψε. Ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να τιμήσει έτσι τον αγαπημένο του πατέρα που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες όμως πνευματικά παραμένει μαζί τους 100%.

Όπως δήλωσε οι κόρες του καλοδέχτηκαν τον μπέμπη και μάλιστα όχι μόνο κάνουν babysitting, αλλά τσακώνονται και όταν κάποια τον κρατάει περισότερο.

Αναφορικά με τον αν παρευρίσκεται κάποια εκ των πρώην συζύγων του στη βάπτιση είπε:

''Δυστυχώς δεν μπορούσαν να έρθουν ούτε η Ναταλία(Γερμανού), ούτε η Έλενα(Ζαφειροπούλου). Παρ΄όλα αυτά έχουμε άριστες σχέσεις, να μας φτύσετε για να μη μας ματιάσετε. Η γνωστή παρουσιάστρια άλλωστε ήταν ξετρελαμένη στον αέρα της εκπομπής της για τη βάπτιση( δείτε εδώ την αντίδρασή της).

Στη συνέχεια η κάμερα συνάντησε την ''σταρ'' της guest list Άντζελα Δημητρίου που ευχήθηκε τα καλύτερα για το μωράκι και ευχαρίστησε τη δημοσιογράφο, που της ευχήθηκε να αποκτήσει και εκείνη μια μικρή Άντζελα.

Επόμενος στη σειρά ήταν ο Τριαντάφυλλος που είχε πολλά να πει:

'' Έχουμε κάνει πολλά λάθη με τον Πέτρο, τον ξέρω καλά, τον αγαπώ πολύ και αυτόν και τις γυναίκες του και τα παιδιά του. Χαίρομαι πολύ για αυτόν, που ήθελε να αποκτήσει γιό και τον απέκτησε.

Στη συνέχεια τον ρώτησαν για τα επαγγελματικά του και το all star survivor που πρόκειται να βγει στον αέρα του χρόνου, αν έχει δεχτεί πρόταση και αν θα πάει με τον ίδιο να απαντά:

''Γίνεται χαμός, θα τα μάθετε όλα σε λίγο καιρό. Προτάσεις μου έχουν γίνει πολλές και για εκπομπές και για παρουσιαστής.

Τελευταίος στη σειρά ήταν ο Σταμάτης Γονίδης που ευχήθηκε στο μπέμπη να είναι καλότυχος ευτυχισμένος και να μοιάσει τον πατέρα του.

«Δεν ήταν στα σχέδια μου...»

Το πρωί της Δευτέρας 9/5, στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα, ο Πέτρος Ίμβριος είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα και είχε συζητήσει με την παρουσιάστρια για το νέο μέλος στην οικογένειά του και την σχέση που έχουν οι άλλες δύο του κόρες με αυτό.

Δηλώσε ξετρελαμένος με το γιό του. Γενικά, είναι πολύ ήρεμο παιδί και γκρινιάζει μόνο όταν κάτι τον ενοχλεί και ως μωρό δεν μπορεί να το εκφράσει αλλιώς, ενώ οι κόρες τους τον αγαπούν πολύ και έχουν μία όμορφη σχέση.

Ο ίδιος ανέφερε, μάλιστα, πως δεν περίμενε ότι θα ξαναπαντρευόταν και θα αποκτούσε και τρίτο παιδί, ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι' αυτόν και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος.

«Σήμερα η μεγάλη μου κόρη είναι 14 χρονών και κοντά στα 12 η μικρή. Δεν ήταν στα σχέδια μου ούτε ο επόμενος γάμος ούτε το παιδί. Αυτό προέκυψε μέσα από μια συγκυρία και αλληλουχία πραγμάτων, Δηλαδή έρχονταν τα πράγματα, κούμπωνε το τέτρις και έχτιζε ένα καινούργιο πράγμα το οποίο με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο», δήλωσε σε πρώτο επίπεδο.

Έπειτα, πρόσθεσε: «Ο μπέμπης μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία που έχουμε Εννοείται μαζί με τα κορίτσια μου, αλλά λέω πως ο μικρός είναι πιο ευλογημένος από όλους μας γιατί εισπράττει την αγάπη όλων μας συν των κοριτσιών. Τώρα είναι κοντά 16 μηνών. Είναι ζουζούνι, είναι ωραίος. Είναι ο μικρός Βούδας, που λέω εγώ, γιατί μας ενοχλεί μόνο όταν κάτι τον ενοχλεί αλλά κατά τα άλλα είναι ήρεμος».

«Είναι ένα καινούργιο πλασματάκι που θέλει όλα αυτά που έδωσα στις κόρες μου. Εννοείται πως θα τα δώσω και στον μικρό και είμαι πολύ δοτικός και υπερπροστατευτικός σαν πατέρας», κατέληξε.