Ο Πέτρος Ίμβριος βαφτίζει τον γιο του - Ξετρελαμένη η Γερμανού με το προσκλητήριο

Το έδειξε στον αέρα του Καλύτερα δε γίνεται

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Πέτρος Ίμβριος βαφτίζει τον γιο του - Ξετρελαμένη η  Γερμανού με το προσκλητήριο

Ο Πέτρος Ίμβριος και η αγαπημένη του Συράν Λελουδά τους τελευταίους μήνες έχουν φέρει στον κόσμο τον γιο τους και όπως αποκαλύφθηκε την Κυριακή 8/5 από την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται ετοιμάζονται στις 30 Μαϊου να βαφτίσουν τον μικρό τους. Μάλιστα η ίδια η παρουσιάστρια και πρώην γυναίκα του τραγουδιστή έδειξε δημόσια το προσκλητήριο.

Η Γερμανού για άλλη μια φορά απέδειξε το πόσο καλές και πολιτισμένες σχέσεις έχει κρατήσει το πρώην ζευγάρι και φυσικά με την κίνηση που έκανε δήλωσε πως θα παρευρεθεί και εκείνη στην τελετή. Οι τρυφεροί γονείς έχουν σχεδιάσει τα πάντα για τη βάφτιση του παιδιού τους και από ότι φαίνεται το μέρος και η όλη διοργάνωση θα καταπλήξει τους πάντες.

Αυτό είναι το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του Πέτρου Ίμβριου

"Έλιωσε" το instagram - Η τρυφερή ανάρτηση της Γερμανού με τον γιο του Πέτρου Ίμβριου

Η Ναταλία Γερμανού είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεται μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την προσωπικότητά της. Μάλιστα, την γνωστή παρουσιάστρια την βλέπουμε ζωντανά κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την συχνότητα του ALPHA με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει ένα άκρως τρυφερό insta story όπου όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω χορεύει μαζί με τον γιο του Πέτρου Ίμβριου και την αγαπημένη του (δείτε εδώ ποια είναι).

Οι δυο τους φαίνεται πως μετά από το διαζύγιό τους το οποίο μετράει και αρκετά χρόνια, έχουν κρατήσει πολύ καλές σχέσεις. Μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: Απόψε γνώρισα το πιο ροκ και γλυκό μωρό του κόσμου τον γιο του.