Άγριες Μέλισσες: «Μελέτη αλήτη του έκλεισες το σπίτι!» - Αποθεώθηκε ο Γεροντιδάκης για την καταγγελία στον Ακύλα

Το τελευταίο επεισόδιο έδωσε ρέστα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: «Μελέτη αλήτη του έκλεισες το σπίτι!» - Αποθεώθηκε ο Γεροντιδάκης για την καταγγελία στον Ακύλα

Καταιγισμός ανατροπών και εξελίξεις που μας αφήνουν με ανοιχτό το στόμα, ίσως είναι η κατάλληλη έκφραση για να περιγράψουμε τα επεισόδια που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στις Άγριες Μέλισσες, μιας και πριν το μεγάλο φινάλε (δείτε εδώ το τραγικό τέλος ενός ρόλου) η αγωνία μας έχει "χτυπήσει" κόκκινο!

Και αυτή την εβδομάδα λοιπόν τα επεισόδια που προβλήθηκαν ήταν ένα κι ένα, καθώς με τον θάνατο του Θανασάκη, κάτι οι ερμηνείες των Τόλια, Παγώνας, Δούκα και Μελέτη, ότι και να πει κανείς θα είναι είναι λίγο. Ο Μελέτης έχει αποδειχθεί ο αγαπημένος ήρωας με το Twitter οριακά να τον δοξάζει καθώς δείχνει καθημερινά πως έχει απίστευτο υποκριτικό ταλέντο.

Αποθεώθηκε ο Μελέτης από το κοινό

Ο Μελέτης συνελήφθη ως συνεργός για τις δολοφονίες στο βουνό, όμως ο εισαγγελέας Κουρτέσης έβγαλε λαβράκι, μιας και δεν χρειάστηκε απειλές για να μιλήσει, αφού ομολόγησε από μόνος του, κατήγγειλε τον Ακύλα κι εκείνος προφυλακίστηκε ως τη δίκη και το Twitter όπως ήταν λογικό τον αποθέωσε και το standing ovation ήταν μικρό μπροστά σε όσα είπε.

"Σπάραξε" το Twitter με την ερμηνεία της Δανάης Λουκάκη για τον χαμό του Θανασάκη

ο βράδυ της Πέμπτης 16/6, στο κανάλι του ANT1 και πιο συγκεκριμένα στις Άγριες Μέλισσες, είδαμε μία συγκλονιστική ερμηνεία από την Δανάη Λουκάκη, η οποία υποδύεται την Παγώνα στη σειρά και μόλις έχασε τον γιο της. Ο ίδιος ήταν μπλεγμένος με τις "βρωμοδουλειές" του Ακύλα και όταν προσπάθησε να ξεφύγει, όλοι γνώριζαν πως η κατάληξη δεν θα ήταν ευχάριστη. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που πεθαίνει.

Έτσι, τον "έβγαλαν από τη μέση", αφήνοντας πίσω απέραντη θλίψη για την μητέρα του, αλλά και τον πατέρα του Περικλή, τα υπόλοιπα παιδιά τους, αλλά και όλο το χωριό. Φυσικά, ο κόσμος που παρακολουθούσε δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και δεν προσπέρασε το υποκριτικό ταλέντο της διάσημης ηθοποιού, με αποτέλεσμα το Twitter να πάρει "φωτιά" και να πλαντάξει.

Άγριες Μέλισσες - Θλίψη στο twitter

Θλίψη στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες - Σπάραξε το Twitter

Άγριες Μέλισσες - Συγκίνηση με την Παγώνα

Άγριες Μέλισσες - Σχόλια

Άγριες Μέλισσες- Σχόλια στο Twitter

Άγριες Μέλισσες - Θάνατος

Άγριες Μέλισσες - Παγώνα

Άγριες Μέλισσες - ANT1

Άγριες Μέλισσες - Twitter

Άγριες Μέλισσες