Γη της Ελιάς: «Έλιωσε» το Twitter με την τρυφερή σκηνή του Ισίδωρου με την εγγονή του

«Θέλω να μείνω εδώ με τον κύριο Ισίδωρο»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Έλιωσε» το Twitter με την τρυφερή σκηνή του Ισίδωρου με την εγγονή του

Για ακόμη μία φορά το Twitter έδωσε το παρόν στο επεισόδιο της Τρίτης 21/6 στη Γη της Ελιάς, και αυτή τη φορά για να "αποθεώσει" την ερμηνεία του Ισίδωρου με την μικρή Αγγελική, η οποία αναμένουμε πως και πως για το πότε θα μάθει πως είναι πραγματική του εγγονή και έχει μία ολόκληρη οικογένεια που την αγαπά.

Στο επεισόδιο ωστόσο η στιγμή που ο Ισίδωρος ανακοίνωσε στη μικρή Αγγελική πως η μαμά της έφυγε από τη ζωή, αλλά και η σφιχτή αγκαλιά εγγονής και παππού, έκανε τους τηλεθεατές να δακρύσουν, καθώς από τότε που μπήκε στη ζωή του η κόρη της Αντιγόνης μας έχει δείξει μια πλευρά του που δεν είχαμε ξαναδεί,

"Καθήλωσε" η σκηνή μεταξύ Ισίδωρου και μικρής Αγγελικής

Η σκηνή με τον Ισίδωρο αλλά και η μετέπειτα αγκαλιά τους και οι υποσχέσεις του σε εκείνη, έκαναν το κοινό στο Twitter να συγκινηθεί μιας και ο ήρωας έχει καταφέρει να αναπτύξει μια πολύ δυνατή σχέση με την εγγονή του, και αυτό έχει αγγίξει τους τηλεθεατές.

Δραματικές ώρες για τον Ισίδωρο και το Μάνο - Έρχεται η πρόνοια για να πάρει την μι

Δραματικές είναι οι ώρες για την οικογένεια των Βρεττάκων όπως θα δούμε την Τετάρτη 22/6 στη Γη της Ελιάς, καθώς μετά το θάνατο της Φανής, το μέλλον του παιδιού είναι αβέβαιο και ήδη η πρόνοια έχει κάνει την επίσκεψή της προκειμένου να ενημερώσουν για την κατάσταση τον Μάνο και τον Ισίδωρο. Τη ίδια στιγμή η Αντιγόνη μαθαίνει τα νέα και η αγωνία της φτάνει στο θεό ενώ θα αποκαλύψει και την αλήθεια για τη σχέση της με...

Επεισόδιο 221 - Η Μαργαρίτα έχει απομακρυνθεί από τον Αλέξη με σκοπό να τον ταρακουνήσει, αλλά η ψυχολογία της είναι πολύ πεσμένη και κάνει ένα έντονο ξέσπασμα μπροστά στη Χάιδω. Ο Ανέστης εξακολουθεί να πίνει και πλέον βρίσκεται εκτός ελέγχου. Προσπαθεί να ανοίξει την εξώπορτα της Ευτυχίας με ένα κατσαβίδι κι εκείνη βγαίνει από το σπίτι για να τον αντιμετωπίσει κρατώντας μαχαίρι.

Η Αρετή ελπίζει ακόμα ότι ο Στέφανος θα αλλάξει γνώμη και δεν θα φύγει για την Ισπανία. Εκείνος, ωστόσο, της ξεκαθαρίζει ότι σε δύο μέρες αναχωρεί. Έτσι, βρισκόμενη σε απόγνωση, δέχεται μία επικίνδυνη συμβουλή από την Ασπασία. Ο Ιάκωβος ανακοινώνει στην αδελφή του ότι επιστρέφει στην Ισπανία. Η Ιουλία όμως δεν μπορεί να το δεχτεί και καταρρέει.