Σασμός: «Τι είναι αυτά που βλέπω νυχτιάτικα!» - Έρχεται ο γάμος Μαθιού και Βασιλικής και οι Twitterάδες παραληρούν

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: «Τι είναι αυτά που βλέπω νυχτιάτικα!» - Έρχεται ο γάμος Μαθιού και Βασιλικής και οι Twitterάδες παραληρούν

Φτάνει επιτέλους η στιγμή που όλοι περιμέναμε για να κλείσει με επιτυχία η πρώτη σεζόν του Σασμού. Για την ακρίβεια είναι δύο βασικά, και αναφερόμαστε στην πολυπόθητη σκηνή του χειρουργείου της Αργυρώς και του Αστέρη αλλά και στον γάμο της Βασιλικής με το Μαθιό (δείτε εδώ φωτογραφίες από το νυφικό της).

Πήρε φωτιά το Twitter με το γάμο τους

Οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που το αγαπημένο τους ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ακόμη και αν τα spoilers της σειράς δεν δίνουν και τις καλύτερες πληροφορίες για το πως θα καταλήξει όλο αυτό, της χρονιάς. Οι χρήστες του Twitter δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους με την πρώτη φωτογραφία της Βασιλικής με το νυφικό, τις οποίες μοιράστηκε με τους φαν ο Alpha, και αμέσως έγινε χαμός!

Τηλεθεατές προσοχή! Ξανά μαζί Αργυρώ και Αστέρης

Μπορεί όλα να δείχνουν πως η Αργυρώ και ο Αστέρης στον Σασμό δε θα είναι ποτέ ξανά μαζί, ωστόσο τα πράγματα θα αλλάξουν σημαντικά για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι από τη νέα σεζόν. Η αρχή γίνεται στο σημερινό (29/6) επεισόδιο, που ο Αστέρης αποφασίζει να δώσει το νεφρό του στην αγαπημένη του.

Η Μαρίνα έχει συμφωνήσει με τον Αστέρη... διαβάστε τη συνέχεια στο tv-24.gr