''Αθηνά ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κουράκος'': Την συνέλαβε στο φινάλε της Γης της Ελιάς και το twitter τον ''δίκασε''

Δεν είναι και ο πιο συμπαθής ρόλος...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Αθηνά ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κουράκος'': Την συνέλαβε στο φινάλε της Γης της Ελιάς και το twitter τον ''δίκασε''

Η σειρά «Γη της Ελιάς» έριξε τίτλους τίτλους εχθές 30/6 για την πρώτη σεζόν και φυσικά η μεγάλη της επιτυχία της έχει δώσει το πράσινο φως και για του χρόνου. Με μεγάλες χαρές έκλεισε το τελευταίο επεισόδιο , αφού είχαμε το γάμο Φίλιππου και Βασιλικής, με τη νύφη να λάμπει από ευτυχία στο πολύ όμορφο νυφικό της, ενώ στη συνέχεια αφού τέλειωσαν τα ιερά μυστήρια, γύρισαν όλοι σπίτι για να προετοιμαστούν για το γλέντι. Ωστόσο ο αστυνόμος Κουράκος μας τα χάλασε και αφού επιβεβαίωσε τις υποψίες του συνέλαβε με άγριο τρόπο την Αθηνά. Το twitter βέβαια δεν του χαρίστηκε.

Φαίνεται πως το τραγούδι της στο γλέντι του γάμου δε στάθηκε αρκετό για να τον καλμάρει. Η Αθηνά ή κατά κόσμον Άντζελα Γκερέκου σηκώθηκε από τη θέση της και ξεκίνησε να τραγουδάει. Το κοινό συγκλονίστηκε τη στιγμή που κοίταξε προς τον ουρανό, αφού επέλεξε να πει ένα αγαπημένο τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου, το οποίο μάλιστα είχε τραγουδήσει λίγο καιρό μετά το θάνατο του συζύγου της στα γυρίσματα, μαζί με τη Μάρω Κοντού και τη Λυδία Κονιόρδου.

Τα ''τιτιβίσματα'' πήραν φωτιά μετά την άγρια σύλληψη της Αθηνάς από τον Κουράκο

Το twitter δικάζει τον Κουράκο

Νέυρα για τη σύλληψη της Αθηνάς από τον Κουράκο

Δεν έμεινε ασχολίαστη στο twitter η σύλληψη της Αθηνάς

Δεν σταμάτησε να σφυροκοπά τον Κουράκο το twitter

Βαρβάτος χωρισμός στη Γη της Ελιάς - Τους «τρώει» η ζήλεια

Μπορεί χθες να είδαμε το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, αλλά όπως είπαμε θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά.

Και μπορεί φέτος να είδαμε πολλούς γάμους, ωστόσο η επόμενο σεζόν θα έχει έναν βαρβάτο χωρισμό και μάλιστα από ένα ζευγάρι που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν μας έχει δώσει δείγματα.

Μην πάει ο νους σας στο κακό, δεν είναι η Βασιλική και ο Φίλιππος. Τώρα παντρεύτηκαν τα παιδιά πότε να προλάβουν να χωρίσουν;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ένα ζευγάρι που θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα του χρόνου, είναι ο Γιώργης και η Ιουλία. Οι δυο τους παντρεύτηκαν και κατέληξαν στο ότι δε θα κάνουν παιδί. Η απόφαση αυτή έφερε μία μικρή αναστάτωση στο ζευγάρι, ωστόσο όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής, το έχουν λύσει.

Ο Ισίδωρος, από τη στιγμή που μαθαίνει ότι η Ιουλία δεν μπορεί να αποκτήσει δικό της παιδί, επιμένει να είναι αυτή με τον Γιώργη που θα υιοθετήσουν την Αγγελική. Μάλιστα τους λέει ότι έχουν όλα τα προσόντα και ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο να το πάρουν. Όμως η Ιουλία δεν θέλει με τίποτα να πάρει το παιδί και το ξεκαθαρίζει αμέσως στον Ισίδωρο.

Του χρόνου όμως, η ζήλεια του Γιώργη για την Ιουλία θα ποτίσει με αμφιβολίες το ζευγάρι. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν να έχουν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους και το γεγονός πως ο Στάθης είναι πια ελεύθερος μετά τον χωρισμό του από την Εύα, δε θα βοηθήσει καθόλου.

Κάπως έτσι, η Ιουλία θα κουραστεί από τη συμπεριφορά του Κουράκου και θα αποφασίσει να δώσει τέλος στον γάμο τους, απόφαση που θα ταρακουνήσει ολόκληρη τη Μάνη.

πηγή: ΤV.24