Survivor 5: «Ειδικά στις ψηφοφορίες τον...» - Το twitter έκραξε την Ασημίνα αναφερόμενη στον Μαρτίκα

Που να ήξερε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ειδικά στις ψηφοφορίες τον...» - Το twitter έκραξε την Ασημίνα αναφερόμενη στον Μαρτίκα

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα είναι μια από τις γυναίκες, που θα διεκδικήσουν μια θέση για τον τελικό του Survivor 5 και έχοντας περάσει από πολλά κύματα όλους αυτούς τους μήνες, που είναι στο παιχνίδι, την Δευτέρα 4/7 έκανε τις τελευταίες της δηλώσεις στο συμβούλιο του νησιού.

Αφού λοιπόν, μίλησε για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη και αφού εκμυστηρεύτηκε τι είναι αυτό που τη φοβίζει για το μεταξύ τους τώρα, που επιστρέφει στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόσωπο του φετινού παιχνιδιού. Με δική της πρωτοβουλία λοιπόν, τόνισε πως θεωρεί τον Μαρτίκα ως το πρωταγωνιστή του ριάλιτι και τα σχόλια στο twitter πήραν ''φωτιά'' μιας και δεν θεώρησαν καθόλου τυχαία την αναφορά αυτή.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την αναφορά της Ασημίνας στον Μαρτίκα στο Survivor 5

Ασημίνα - Μαρτίκας

Ασημίνα - survivor

Ασημίνα - Δάντης

Όσα είπε η Χατζηανδρέου για τον Μαρτίκα λίγο πριν τον ημιτελικό

Λίγο μετά την εξομολόγηση του Στάθη Σχίζα για την σύντροφό του στο συμβούλιο του Survivor 5, η Ασημίνα και ο ίδιος μίλησαν για τον άνθρωπο που θεωρούν ότι χαρακτηρίζει το φετινό παιχνίδι και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Οι δυο τους θεωρούν πως με τις ομιλίες του κάθε φορά, αλλά και την αστεία πλευρά του, έκανε το ριάλιτι μοναδικό, ενώ η πρώτη θεωρεί πως με την συμπεριφορά του την έκανε να ωριμάσει και την δοκίμασε σε διάφορες και δύσκολες καταστάσεις.