Survivor 5: «Μακριά από κάγκουρες και σιλικόνες!» - To Twitter θυμήθηκε τον Ντάνο και "ξέσκισε" τα όσα είδαμε φέτος

«Όταν μπήκε ο Γιώργος είχε γκρεμιστεί στο σύμπαν!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Μακριά από κάγκουρες και σιλικόνες!» - To Twitter θυμήθηκε τον Ντάνο και

Πανικός έχει προκληθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα μιας και όλη η Ελλάδα χτυπά στον παλμό του Survivor 5, μιας και απόψε θα έχουμε επιτέλους τον νικητή (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης του ημιτελικού)! Την Τρίτη 5/7 όλοι βρέθηκαν στο Γαλάτσι, φίλοι συγγενείς αλλά και όλοι οι πρώην παίκτες του φετινού παιχνιδιού, προκειμένου να είναι στο πλάι των παιδιών, ωστόσο τα όσα διαδραματίστηκαν φάνηκε πως δεν άρεσαν και τόσο στους χρήστες του Twitter, όπως ούτε η εμφάνιση του Κατσαούνη εκεί!

Ξέσπασε το Twitter και αναπόλησε στιγμές Ντάνου

Το τόσο στοιχείο της showbiz με τους έρωτες κλπ που σύμφωνα με κάποιους έκανε το Survivor να μοιάζει περισσότερο με ριάλιτι παρά με παιχνίδι επιβίωσης, εξόργισε το κοινό το οποίο κατά τη διάρκεια του ημιτελικού εξέφρασε την δυσαρέσκεια του μέσω σχολίων, ενώ κάποιοι θυμήθηκαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Ντάνο τους, ο οποίος χωρίς καμία βοήθεια έφτασε όπου έφτασε και κέρδισε το έπαθλο αλλά και τις καρδιές του κόσμου.

Τα λόγια είναι περιττά! Έχουμε τον νικητή

Στον ημιτελικό του Survivor 5 είδαμε πολλά ωστόσο απόψε (6/7) έφτασε επιτέλους η ώρα να μάθουμε ποιος είναι ο παίκτης που όχι μόνο θα αναδειχθεί νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αλλά θα πάρει και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η Ασημίνα και η Μαίη έφυγαν, ο Στάθης και ο Άρης έμειναν. Και ενώ ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει τον νέο κύκλο, οι δύο παίκτες θα διεκδικήσουν απόψε το μεγάλο έπαθλο και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους, ο οποίος σε αυτή τη φάση δε είναι άλλος από τη νίκη.

Το κοινό ανά καιρούς έχει εκφράσει τις αντιδράσεις του και τις προτιμήσεις του για κάθε παίκτη, ενώ με βάση την πορεία τους στο ριάλιτι, ήταν αναμενόμενο να δούμε αυτούς τους δύο στον τελικό. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες μεγάλος νικητής... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr