Άγριες Μέλισσες: «Το τέλος της ανήκει» - Το Twitter "χειροκρότησε" την Κατερίνα Διδασκάλου για την ερμηνεία της

Σχετικά με τη σκηνή που μαθαίνει για τον γιο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: «Το τέλος της ανήκει» - Το Twitter

Οι Άγριες Μέλισσες πλησιάζουν προς το τέλος του κύκλου και στο επεισόδιο της Τετάρτης 6/7 "έκλεψαν" τις εντυπώσεις με την υποκριτική ικανότητα των ηθοποιών. Πιο συγκεκριμένα όμως, η Κατερίνα Διδασκάλου κατάφερε να συγκινήσει τον κόσμο που παρακολουθούσε από το σπίτι του, καθώς έμαθε τα θλιβερά μαντάτα για τον γιο της.

Πηγαίνοντας στο σπίτι της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως, η Μυρσίνη ενημερώθηκε για την απόπειρα βιασμού του Στέργιου στην Δρόσω και η στιγμή που συνειδητοποίησε πως ο γιος για τον οποίο τόσο καιρό μαχόταν και προσπαθούσε να βλάψει τις αδερφές Σταμίρη, δεν ήταν παρά ένας βιαστής, καθήλωσε τους πάντες. Φυσικά, τα σχόλια στο Τwitter την αποθέωσαν για την ερμηνεία της, για άλλη μία φορά.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου στις Άγριες Μέλισσες

Κατερίνα Διδασκάλου

Κατερίνα Διδασκάλου - Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Twitter

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για το χθεσινό 5/7 επεισόδιο

Το μεγάλο φινάλε της πετυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο κανέναν τηλεθεατή, αφού η παραγωγή έχει φροντίσει να μας κρατήσει σε εκγρήγορση και συγκίνηση μέχρι και την τελευταία σκηνή που θα προβληθεί αύριο Πέμπτη 7/7. Πέρα από τους απλούς θαυμαστές που πλάνταξαν στο twitter με το θάνατο του Ζάχου(δείτε εδώ τα σχόλια για τη συγκλονιστική σκηνή) και η Ναταλία Γερμανού, είπε να τιμήσει τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο για τη στιγμή που βρήκε νεκρό τον Λυκόγιαννη.

Υπενθυμίζεται ότι στο χθεσινό 5/7 επεισόδιο ο αντισυνταγματάρχης Ζάχος Λυκόγιαννης τον οποίο ενσάρκωσε στη σειρά ο Νίκος Κουρής έπεσε νεκρός από τα χέρια του Ακύλα. Η ηρωική του στάση κόντρα στο θάνατό του συγκίνησε τους πάντες, ενώ όταν το αχτύπητο δίδυμό του στη σεζόν ο Πέτρος τον βρήκε νεκρό, έκανε ακόμα και την Γερμανού να αναφωνήσει στο Twitter.

Η Ναταλία Γερμανού έκανε ίσως το πιο σύντομο και περιεκτικό σχόλιο για τη σκηνή:

Το σχόλιο της Γερμανού για τον Παπασπηλιόπουλο στις Άγριες Μέλισσες