Survivor 5 -τελικός: «Συμβιβαζόμαστε με τον τσιρκοτελικό» - Το Twitter έβγαλε τον νικητή του: Γιώργος Πιλίδης for the win

Δείτε τις αντιδράσεις του κοινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 -τελικός: «Συμβιβαζόμαστε με τον τσιρκοτελικό» - Το Twitter έβγαλε τον νικητή του: Γιώργος Πιλίδης for the win

Λίγη ώρα πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του Survivor 5, οι χρήστες του Twitter παρακολουθούν με αγωνία όλα όσα συμβαίνουν. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς παρουσιάζονται οι στιγμές όλων των παικτών που συμμετείχαν φέτος και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος είχε αποκαλύψει λίγο διάστημα πριν τι είχε κλέψει όσο ήταν εκεί.

Ο ίδιος αποχώρησε για λόγους υγείας, όμως, όπως είπε και ο Άρης Σοϊλέδης μιλώντας γι' αυτόν, θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται στην θέση του αυτή τη στιγμή σε περίπτωση που συνέχιζε. Το κοινό δεν θα μπορούσε να συμφωνήσει περισσότερο με κάποια άλλη φράση του ποδοσφαιριστή και ανέδειξε τον συγκεκριμένο αθλητή ως τον νικητή της καρδιάς του.

Τα σχόλια στο Twitter για τον Γιώργο Πιλίδη ως νικητή του Survivor 5

Γιώργος Πιλίδης

Γιώργος Πιλίδης - Survivor 5

Γιώργος Πιλίδης Twitter

«Θεώρησα ότι μου την είχαν στημένη»

Στην εκπομπή “Love it” βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 ο Γιώργος Πιλίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor 5 και γνωστός αθλητής της πάλης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη «έκρηξή» του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου (δείτε εδώ όλο το περιστατικό).

Ο Γιώργος λοιπόν τόνισε ότι ένιωσε πως του «την είχαν στήσει» από την εκπομπή του Mega, με εξαίρεση πάντα την Κατερίνα Καραβάτου και μάλιστα αποκάλυψε πως ένας από τους ανθρώπους της εκπομπής είναι συνεργάτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

«Θεώρησα ότι μου την είχαν στημένη, εκτός από την κυρία Καραβάτου. Την είδα την κυρία Καραβάτου ότι ένιωσε αμήχανα και μου μίλησε και μετά. Δε γίνεται να βγαίνω εγώ και να μιλάω με τον δικηγόρο της ΕΛΟΠ. Εκτός αυτού, χθες ανακάλυψα φωτογραφίες και αγκαλιές του κυρίου που καθόταν δίπλα μου με τους ανθρώπους της ΕΛΟΠ, είναι συνεργάτης τους» είπε ο Γιώργος Πιλίδης.