«Εγώ το έκανα σωστά, κρυφά» - Η αποκάλυψη του Πιλίδη για το φαγητό που έκλεψε στο Survivor 5

«Είχα κλέψει ένα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εγώ το έκανα σωστά, κρυφά» - Η αποκάλυψη του Πιλίδη για το φαγητό που έκλεψε στο Survivor 5

Νέες δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Πιλίδης μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5 για λόγους υγείας. Ο παλαιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έκλεψε φαγητό και το μοιράστηκε με συμπαίκτες του.

Οι αποκαλύψεις Πιλίδη για το Survivor 5

«Είχα βρει κάτι να τσιμπήσω και το μοιράστηκα με τους συμπαίκτες μου. Είχα κλέψει ένα μήλο και μπανάνες. Εγώ το έκανα σωστά, κρυφά», είπε ο Γιώργος Πιλίδης.

«Είχα βρει κάτι να τσιμπήσω και το μοιράστηκα με τους συμπαίκτες μου. Είχα κλέψει ένα μήλο και μπανάνες. Εγώ το έκανα σωστά, κρυφά», ανέφερε στη συνέχεια.

Σχολιάζοντας τη σχέση του με τον Γιώργο Κατσαούνη, ο ίδιος είπε «Υπήρχαν κάποια πράγματα που δε φάνηκαν, κάποια “τσιμπήματα” από τον Κατσαούνη».

«Η υγεία μου είναι καλύτερα αλλά δεν είμαι 100% καλά για να επιστρέψω από στις προπονήσεις μου», ανέφερε κλείνοντας ο Γιώργος Πιλίδης.

Όσα θα δούμε απόψε 7/2 στο Survivor 5

Στο αποψινό 7/2 επεισόδιο του Survivor θα γίνει το έλα να δεις! Όταν σας τα γράφαμε εμείς... Μετά το ειδύλλιο Κατσαούνη - Μυριέλλας που ναυάγησε έχουμε νέο ζευγάρι στον Άγιο Δομίνικο. Η Σοφιάννα με τον Γιάννη από την ομάδα των Μαχητών είχαν έρθει αρκετά κοντά όπως βλέπαμε καθημερινά από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ωστόσο, μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους!

Η Μαίη, η νέα παίκτρια των Μπλε φαίνεται πως αρχίσει να πλησιάζει σιγά σιγά τον πυροσβέστη που έχει κάψει καρδιές και η Σοφιάννα δεν ξέρει πως να αντιδράσει! Θα έχουμε μαλλιοτραβήγματα στους μπλε την βλέπω την δουλειά...

Πέραν αυτών, σήμερα διάσημοι και μαχητές θα πέσουν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την δεύτερη ασυλία (SPOIL: Δείτε εδώ ποιος κερδίζει απόψε!) Οι Κόκκινοι δεν μπορούν να χάσουν ξανά. Έχασαν ήδη στην πρώτη ασυλία κι αναγκάστηκαν να βγάλουν δυο υποψήφιους προς αποχώρηση...

Αποδεκατίζονται οι celebrities... Χαμός και στο συμβούλιο το βράδυ...Συντονιστείτε επιστέφουμε με spoil για το ποιος θα βγει υποψήφιος... Σφαγή αυτή την εβδομάδα!