Survivor 5: Δύο οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που «πάγωσε» τους παίκτες

Διαφορετικό το Συμβούλιο απόψε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Δύο οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που «πάγωσε» τους παίκτες

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού αναφορικά με τα ποσοστά νίκης κάθε παίκτη στο Survivor 5, ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων.

Η πλειοψηφία λοιπόν έδειξε το όνομα της Αθηνάς, ωστόσο πριν της δοθεί ο λόγος, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως για αυτή τη φορά, θα είναι δύο οι υποψήφιοι από την κάλπη.

Έτσι λοιπόν οι παίκτες μπήκαν ξανά στην διαδικασία της ψηφοφορίας και τελικά οι δύο παίκτες που βρίσκονται ένα βήμα πριν την αποχώρησή τους από τον Άγιο Δομίνικο είναι η Αθηνά και η Ευρυδίκη, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly.

Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor 5

Ξέσπασε ο Θανάσης Μπέλλος στον αέρα του ΣΚΑΙ - «Ήταν το χειρότερο Survivor! Μας πέταξαν...»

Στην εκπομπή Όλα Γκουντ βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 6/2 ο Θανάσης Μπέλλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το παιχνίδι, με τον ίδιο ωστόσο να "καταγγέλλει" πως ήταν το χειρότερο Survivor με διαφορά, ενώ είχε μάλιστα αποκαλύψει πως είναι στο χέρι του αν θα επιστρέψει ξανά στο παιχνίδι ή όχι.

«Έφυγα από το Survivor γιατί πραγματικά ένιωσα τόσο αδύναμος στο θέμα της προστασίας προς εμένα. Ένιωσα τον εαυτό μου ευάλωτο πάρα πολλά σε θέματα υγείας. Καμία καταπόνηση δεν είχα… Σπάσιμο κεφάλι, σπάσιμο δάχτυλου κάτω… Είχα πάρα πολλούς τραυματισμούς, αλλά δεν με πείραξε αυτό. Αυτά τα έχω ζήσει.

Αποχώρησα επειδή ένιωσα ότι μπορεί να κινδυνέψει η υγεία μου. Συζήτησα με την παραγωγή, είδα ότι ήθελαν να με κρατήσουν αλλά επειδή πρώτη προτεραιότητα έχει η υγεία είπαμε και οι δυο πλευρές να αποχωρήσω. Αυτό ήταν το χειρότερο Survivor. Μας πέταξαν, ήθελαν να το κάνουν αυτό, πραγματικά σαν ναυαγούς. Ήμασταν πραγματικοί ναυαγοί. Αυτή τη στιγμή οι συμπαίκτες μου δεν πεινούν όσο πεινούσαμε στις αρχές. 23 ημέρες δεν φάγαμε τίποτα, μόνο μια φακή που κερδίσαμε. Τώρα, αν δείτε, τρώνε καλύτερα», ανέφερε ο Θανάσης Μπέλλος.