Survivor 5: «Αν θέλω μπορώ να γυρίσω» - Μπαίνει πάλι στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση του;

Αυτό δεν το περιμέναμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Αν θέλω μπορώ να γυρίσω» - Μπαίνει πάλι στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση του;

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 31/1 ο Θανάσης Μπέλλος λίγο μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5 και την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο πρώην παίκτης των Μαχητών, μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων ο Μπέλλος αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο μπήκε στο παιχνίδι, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει πως αν θέλει να μπει και πάλι στο ριάλιτι μπορεί.

Θα μπει πάλι στο Survivor 5 ο Θανάσης Μπέλλος;

«Μπήκα στο Survivor για να δω αν ο κόσμος με δει πραγματικά και με αγαπήσει για αυτό που είμαι. Στο Survivor ήμουν πάντα πρώτος και δεν έχω χάσει σχεδόν κανένα παιχνίδι. Το Survivor είναι το αγαπημένο μου, ειδικά όταν είδα τον Ντάνο. Είχα προσπαθήσει και παρελθόν να μπω στο παιχνίδι. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγα, ειδικά με τον τρόπο, αλλά υπήρχαν θέματα υγείας», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Μπέλλος.

Και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή το Survivor είναι ένα μήνα. Τώρα είμαι πανέτοιμος και αν θέλω μπορώ να γυρίσω στο παιχνίδι. Η παραγωγή δεν φταίει σε τίποτα, μου στάθηκε πάρα πολύ απλά αυτή τη στιγμή λένε πως θα βάλουν άλλου και εγώ σαν Θανάσης λέω πως είμαι πανέτοιμος να μπω ξανά».

Αυτός φέρεται να είναι ο μεγάλος νικητής φέτος

Όπως πολύ σωστά σας είχε γράψει πρώτο το Youweekly.gr ο Γιωρίκας Πιλίδης αποχώρησε από το Survivor εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Η αποχώρησή του όπως μπορείτε να φανταστείτε έχει ανατρέψει τα στατιστικά των στοιχηματικών για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι.

Ο Γιωρικάς από την πρώτη ημέρα που μπήκε στα αγωνίσματα έδειξε το πόσο δυνατός παίκτης είναι. Συμπαίκτες και αντίπαλοι τον είχαν από φόβο ασχέτως που όλοι έλεγαν τα καλύτερα για εκείνον.

Στις στοιχηματικές, δε, το όνομά του φιγούραρε από την αρχή στην πρώτη θέση... Τώρα, όμως, ποιος μπήκε πρώτος; Ή μάλλον... ποια;

Πρώτη και καλύτερη πλέον στις στοιχηματικές φιγουράρη η... Ασημίνα παρακαλώ! Η παίκτρια των Μαχητών φαίνεται ότι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι...

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές στη 2η θέση των φαβορί βρίσκεται ο Αρης Σοϊλέδη σε απόδοση 5.30, στην 3η ο Γιώργος Κατσαούνης με 7.00, ενώ στην 3η ο Σάββας Κάλφας με 9.00.