Αποκλειστικό: Survivor 5 - Ο Λιανός σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσει την αποχώρηση του...

Και είναι οριστικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκλειστικό: Survivor 5 - Ο Λιανός σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσει την αποχώρηση του...

Λείπει αρκετές ημέρες από τους στίβους μάχης και η οριστική απόφαση για την παραμονή του στο Survivor 5 είναι πλέον επιβεβαιωμένη. Στην συνέχεια του χθεσινού 27/1 αποκλειστικού μας, είμαστε σε θέση να σας αποκαλύψουμε πως ο Γιωρίκας Πιλίδης... αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο πρωταθλητής παλαιστής τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο νοσοκομείο όπου τον παρακολουθούσαν ειδικοί γιατροί λόγω ενός προβλήματος με το στομάχι του. Όπως έγινε γίνει γνωστό, ο Γιωρίκας αντιμετώπισε πρόβλημα με το στομάχι καθώς λαμβάνουν μειωμένες θερμίδες μέσα στο παιχνίδι και ο ίδιος είχε συνηθίσει να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες. Μάλιστα, μέχρι και ο πρώην συμπαίκτης του Γιάννης Χατζηγεωργίου είχε αποκαλύψεις πως ειδικά τις πρώτες ημέρες στην παραλία ήταν καταβεβλημένος και αναρωτιόταν πως θα τα βγάλει πέρα με το φαγητό.

Έφυγε από το Survivor 5 ο Γιωρίκας Πιλίδης

Αποχώρησε από το Survivor 5 ο Γιωρίκας Πιλίδης

Σύμφωνα λοιπόν με 100% επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Youweekly.gr, ο Γιωρίκας Πιλίδης αποχώρησε από το Survivor 5. Όπως μας μετέφερε πολύ έγκυρη πηγή, οι γιατροί έβγαλαν το πόρισμα πως δεν μπορεί να επιστρέψει στους στίβους μάχης, με αποτέλεσμα ήδη να έχει πάρει τη έγκριση της παραγωγής και έχει επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ωστόσο, θα αργήσουμε να την δούμε λογικά, καθώς προτεραιότητα έχουν ο Βαλάντης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Σταμάτης Καλαφατάς.

Φέτος και οι δυο ομάδες έχουν αποδεκατιστεί... Μέσα σε 1μιση μήνα έχουν σημειωθεί ήδη 5 οικειοθελείς αποχωρήσεις. Σε λίγο από τους παλιούς παίκτες δεν θα μείνει κανένας, αφού σε σύντομο διάστημα θα μπει ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής, μια αγαπημένη πρώην παίκτρια, αλλά και ένας παίκτης που μέχρι στιγμής παραμένει μυστήριο.