Survivor 5: «Θα σας καταστρέψω όλους» - Το Twitter έδωσε ρέστα με την αντίδραση της Αντωνά στην ήττα του Σοϊλέδη

«Ευχαριστώ τον σκηνοθέτη για αυτό το πλάνο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Θα σας καταστρέψω όλους» - Το Twitter έδωσε ρέστα με την αντίδραση της Αντωνά στην ήττα του Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό του Survivor 5, στο πλευρό του αγαπημένου της Άρη Σοϊλέδη. Τα πράγματα βέβαια δεν ήρθαν όπως τα ήθελαν οι δυο τους μιας και ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, η κάμερα πήγε αμέσως στη σύντροφό του και η αντίδρασή της ήταν απλά ανεκτίμητη (δείτε εδώ το βίντεο).

Φυσικά το Twitter δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει το πλάνο αυτό, καθώς και την γενικότερη στάση της κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του καλού της στο παιχνίδι.

Τα σχόλια του Twitter για την αντίδραση της Αντωνά στον τελικό του Survivor 5

Οι πρώτες δηλώσεις του Άρη Σοϊλέδη μετά την ήττα του στον τελικό

Λίγο μετά την νίκη του Στάθη Σχίζα στον τελικό του Survivor 5 (δείτε εδώ πόσα χρήματα πήρε συνολικά), ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στις κάμερες και μεταξύ άλλων εξήγησε πως τόσο εκείνος όσο και ο Στάθης άξιζαν τη νίκη, ενώ τόνισε πως δε θα είχε πρόβλημα να ξαναπάει στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Μία απίστευτη εμπειρία φτάνει στο τέλος της. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω φτάσει μέχρι εδώ, ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε και με έφτασε μέχρι εδώ. Είμαι και πολύ χαρούμενος για τον Στάθη. Πραγματικά το άξιζε να φτάσει μέχρι εδώ και να είναι και ο νικητής, όχι ότι εγώ δεν άξιζα, απλά λέω ότι το άξιζε και ο Στάθης να είναι μέχρι εδώ. Η εμπειρία αυτή θα μου μείνει αξέχαστη για μία ζωή.

Έχεις τόσο μεγάλη χαρά και νιώθεις τόσο μεγάλη περηφάνια για τον εαυτό σου που μέσα από τις δυσκολίες τόσων μηνών καταφέρνεις να φτάσεις μέχρι εδώ. Είμαι χαρούμενος που έκανα περήφανους και τους δικούς μου. Μία πικρία στο τέλος, αλλά πάρα πολύ όμορφη εμπειρία και είμαι σίγουρος ότι θα το ξαναέκανα με την πρώτη ευκαιρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.