Survivor 5: Έπεσε αμέσως πάνω της ο φακός - Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στην ανακοίνωση του νικητή

Αυτό δεν το περίμενε σίγουρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Έπεσε αμέσως πάνω της ο φακός - Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στην ανακοίνωση του νικητή

Η μεγάλη ανατροπή έγινε το βράδυ της Τετάρτης (6/7) στον τελικό του Survivor 5. Μπορεί ο Άρης Σοϊλέδης να ήταν το ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο ο Στάθης Σχίζας του «έκλεψε» τη νίκη την τελευταία στιγμή. Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα βέβαια, ήταν η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στην ανακοίνωση του νικητή.

H Μαρία Αντωνά στήριζε τον σύντροφό της από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή, ενώ τη βραδιά του τελικού ανακοίνωσε πως εκείνη και ο Άρης Σοϊλέδης είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς για πρώτη φορά (δείτε εδώ την εξομολόγησή της).

Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά για το αποτέλεσμα του Survivor 5

Με το που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ότι ο Στάθης Σχίζας είναι αυτός που κερδίζει τα 100.000 ευρώ, η κάμερα πήγε στη Μαρία Αντωνά. Η αντίδρασή της ήταν επική καθώς όχι μόνο δεν χαμογέλασε αλλά είχε το βλέμμα που... σκοτώνει.

Ο Ατζούν στον τελικό του Survivor 5

Αφού είδαμε τον Γιώργο Λιανό να τρολάρει τον DJ από τα βραβεία MAD 2022, στον τελικό του Survivor 5 εμφανίστηκε ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από όλα. Ο λόγος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Παρά το γεγονός πως η κόρη του χθες έχει τα γενέθλιά της, δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια βραδιά, αφού δεν έχει χάσει τελικό εδώ και πέντε χρόνια.

Με τα λόγια του εξήγησε πως για τον ίδιο είναι και οι δύο νικητές και σίγουρα είναι οι ήρωες της βραδιάς, ωστόσο δεν στάθηκε μόνο στους φιναλίστ, αλλά επισήμανε έμμεσα πως του χρόνου θα πραγματοποιηθεί το Survivor All Star. επομένως, αν το φετινό παιχνίδι είχε ενδιαφέρον, φανταζόμαστε τι θα ακολουθήσει.

Ο κόσμος με το που ανέβηκε στη σκηνή τον αποθέωσε και τα χειροκροτήματα δεν σταματούσαν μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε.

Ατζούν