Survivor 5 - τελικός: Έτοιμοι να γίνουν γονείς Σοϊλέδης και Αντωνά - Το αποκάλυψαν στον αέρα του ΣΚΑΙ

«Αγαπάει πολύ τα παιδιά και την οικογένεια...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - τελικός: Έτοιμοι να γίνουν γονείς Σοϊλέδης και Αντωνά - Το αποκάλυψαν στον αέρα του ΣΚΑΙ

Μια πολύ τρυφερή στιγμή είδαμε στον αποψινό 6/7 τελικό του Survivor 5 καθώς ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν ανακοινώσει το όνομα του μεγάλου νικητή, θέλησε να φωνάξει τις συντρόφους των δυο φιναλίστ, Άρη και Στάθη, να έρθουν μπροστά και να κάτσουν δίπλα τους.

Έτσι λοιπόν, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κι η Μαρία Αντωνά, εξίσου εντυπωσιακές και οι δύο, έκατσαν στα σκαμπό δίπλα από τους αγαπημένες τους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα χαρακτηριστικά εκείνα που βρήκαν στους συντρόφους τους και τις έκαναν να τους ερωτευτούν.

Μετά λοιπόν την Αλεξάνδρα, τον λόγο πήρε η Μαρία Αντωνά η οποία είπε πως τα τελευταία 4 χρόνια που είναι σε σχέση με τον Άρη είναι τα καλύτερα της ζωής της και πως ανυπομονεί να παντρευτούν κι να κάνουν την δική τους οικογένεια.

«Είναι ένα παιδί που το βλέπω τόση ώρα εδώ πέρα με κάτι πάρα πολύ όμορφο που έχει ανάμεσα στα πόδια του, ένα παιδί που πιστεύει στο Θεό....» είπε μάλιστα κάποια στιγμή η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιανός είπε: «Μαρία μου θα σε διακόψω αλλά ακούστηκε κάπως περίεργο αυτό...».

Τότε η δημοσιογράφος γέλασε κι είπε: «Εννοώ για την εικονίτσα που έχει εδώ πέρα μαζί του… είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά και την οικογένεια τι έλεγα αγάπη μου;».

Η τρυφερή εξομολόγηση της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη

Η προσβλητική ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για την Παναγιώταρου - Σάλος στο instagram

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αποψινός 6/7 τελικός του Survivor 5 (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη των παικτών στο Γαλάτσι) η Μαρία Αντωνά έκανε αναδημοσίευση μια σειρά από stories φίλων και θαυμαστών, οι οποίοι έδειχναν την στήριξή τους στον Άρη Σοϊλέδη.

Ωστόσο, ένα από αυτά τα story περιελάμβανε και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την σύντροφο του δεύτερου φιναλίστ, Στάθη Σχίζα, παρόλα αυτά η δημοσιογράφος δεν δίστασε να το κάνει repost.

Όπως βλέπουμε λοιπόν, το εν λόγω story ήταν από ένα βίντεο που προβλήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Super Κατερίνα και έπαιζε τις δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη στον χθεσινό 5/7 ημιτελικό, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να βρίσκεται συνδεδεμένη μέσω skype.

Η συγκεκριμένη λοιπόν διαδικτυακή φίλη της Μαρίας Αντωνά την αποθέωνε, ωστόσο αναφέρθηκε και στην Αλεξάνδρα, την οποία μέσω ενός εμότζι, την χαρακτήρισε "κλόουν".

"Η άλλη δίπλα τι έπαθε" έγραψε γελώντας, κάτι που όμως προκάλεσε τον κακό χαμό στο instagram, μιας και ήταν μια κίνηση που ενόχλησε και δυσαρέστησε αρκετούς.

undefined