Άγριες Μέλισσες: «Θα τα καταφέρεις Λενιώ!» - Το Twitter υποκλίθηκε στον Δούκα για την γέννα της Ελένης

Ο εχθρός της είναι ταυτόχρονα και σωτήρας της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: «Θα τα καταφέρεις Λενιώ!» - Το Twitter υποκλίθηκε στον Δούκα για την γέννα της Ελένης

Και εκεί που περιμέναμε πως και πως την τελική αναμέτρηση του Δούκα και της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες, η αλήθεια είναι πως όχι απλά δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη, αλλά δεν πιστεύαμε στα αφτιά μας και στα μάτια μας όταν από Σταμίρη και Σεβαστός έγιναν Λενιώ και Δούκας, και από αιώνιος εχθρός της, έγινε ο σωτήρας εκείνης και του μωρού της, και τελικά θυσιάζει και την ίδια του τη ζωή σε μία προσπάθεια να κάνει επιτέλους για μία φορά την σωστή επιλογή και να επιλέξει το καλό...

Συγκλονισμένο το Twitter με την ερμηνεία του Δούκα

Συγκλονιστικές ερμηνείες μας χάρισε το βράδυ της Τετάρτης 6/7 ο Λεωνίδας Κακούρης μαζί με την Μαρία Κίτσου, τους οποίους μετά την Μυρσίνη και την στροφή στην συμπεριφορά της αν και αργά, το Twitter αποθέωσε στην κυριολεξία την σκηνή, την οποία παρακολουθούσε κυριολεκτικά με κομμένη την ανάσα!

«Μη φοβάσαι Ελένη, όλα θα πάνε καλά!» - Έφτασε η ώρα για το μεγάλο φινάλε

Λίγες ώρες μόνο μας χωρίζουν από την στιγμή που περιμέναμε καιρό τώρα, την μεγάλη λύτρωση και το φινάλε της σειράς που μας κράτησε συντροφιά για 3 ολόκληρα χρόνια, αυτό των Άγριων Μελισσών. Η ώρα έφτασε και οι ήρωες έχουν κληθεί να δώσουν την τελική μάχη τους ενάντια στο κακό, με αρκετές απώλειες ωστόσο...

Η κρίσιμη ώρα έχει φτάσει καθώς ο Δούκας μη έχοντας άλλη επιλογή ξεγεννά την Ελένη την ώρα που πάνω από το κεφάλι τους καραδοκεί ο Ακύλας, ο οποίος μη έχοντας τίποτα να χάσει, διψά για αίμα και εκδίκηση! Λίγο πριν φύγει ωστόσο για να σκορπίσει το θάνατο στο Διαφάνι, ακούει το κλάμα του μωρού της Ελένης...η συνέχεια απόψε στις 21:00 στις οθόνες σας!

Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση όμως είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος.