Σάλος με την Άννα - Μαρία Βέλλη: Σκαρφίστηκε στιχάκι με ομοιοκαταληξία...Μητσοτάκη και δίχασε το Twitter

Την ακύρωσαν και χορηγοί της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σάλος με την Άννα - Μαρία Βέλλη: Σκαρφίστηκε στιχάκι με ομοιοκαταληξία...Μητσοτάκη και δίχασε το Twitter

Η γνωστή youtuber Άννα Μαρία Βέλλη κατάφερε να γίνει trend στο twitter μετά από μια ανάρτηση που έκανε με ένα ποιηματάκι, το οποίο ήταν στο μοτίβο του γνωστού στίχου που κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες και αναπαράγεται με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη. Το υβριστικό περιεχόμενο που χρησιμοποίησε δεν φαίνεται να ευχαρίστησε και πολλούς.

Η Βέλλη μας έχει συνηθίσει η αλήθεια είναι στο να μην μασάει τα λόγια της και να λέει αυτό που σκέφτεται έτσι όπως το σκέφτεται. Τον τελευταίο καιρό φαίνεται από το προφίλ της στο Instagram να έχει αφιερωθεί στα ταξίδια της και στο κανάλι της στο youtube, ενώ μετά και τον χωρισμό της με τον σύντροφό της μας έδειξε και το νέο της σπίτι που είναι πραγματικά εντυπωισακό.

Η ανάρτησή της Βέλλη με περιεχόμενο τον Μητσοτάκη που προκάλεσε αντιδράσεις

Το story που έκανε η Ami Yami ήταν σε μορφή ποιήματος το οποίο καυτηρίαζε την ακρίβεια στην χώρα μας. Ποίημα με ακρίβεια, νησάκι και Μητσοτάκη. Έτσι η πλατφόρμα «πήρε φωτιά» με άλλους να στηρίζουν την AmyYami, άλλους να την κατηγορούν για ασέβεια προς το πρόσωπό του και άλλους να το ρίχνουν στο χιούμορ.

Το story πάντως δεν υπάρχει πια, άγνωστο αν κατέβηκε από την ίδια ή έπεσε από τις αναφορές.

Το story της Βέλλη για την ακρίβεια με πρωταγωνιστή τον Μητσοτάκη

Ενθουσίασαν οι φωτογραφίες της στο τελευταίο ταξίδι στην Τανζανία

Μπορεί να έχει χαθεί σχετικά από τον χώρο της τηλεόρασης μετά την συμμετοχή της στο περσινό Survivor, ωστόσο η Άννα Μαρία Βέλλη διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media.

Η γνωστή youtuber μοιράζεται καθημερινά με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους πολλά στιγμιότυπα από την ζωή και την δουλειά της -όπως για παράδειγμα την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της- για αυτό και τους ενημέρωσε την Δευτέρα 14/6 πως βρίσκεται αυτές τις μέρες στην... Τανζανία!

Φυσικά, η Άννα Μαρία Βέλλη τράβηξε ήδη μερικές φωτογραφίες, τις οποίες και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, σε μερικές από αυτές βρίσκεται στην θάλασσα και ποζάρει με μπικίνι, με το κορμί της να είναι αξιοζήλευτο και οι αναλογίες της να ζαλίζουν.

«Πρώτη μέρα στην Ζανζιβάρη και το μόνο σίγουρο είναι : HAKUNA MATATA
Στο τελευταίο βίντεο ο Ahmad και ο φίλος του μου έμαθαν ένα τραγούδι τους και το τραγουδούσαμε όλοι μαζί. ????????
_____
#behappybetruebeyou #zanzibar #africa #mamaafrica #tanzania #indianocean #prisonisland #stonetown #hakunamatata», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι φωτογραφίες της Άννας Μαρία Βέλλη με μαγιό στην θάλασσα της Τανζανίας

Οι φωτογραφίες της Άννας Μαρία Βέλλη με μαγιό

Οι φωτογραφίες της Άννας Μαρία Βέλλη με μαγιό στην θάλασσα