Μοντέρνο με ξύλινα πατώματα - Το νέο σπίτι της Άννας Μαρία Βέλλη μετά το χωρισμό

Οι φωτογραφίες στα social media

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Μοντέρνο με ξύλινα πατώματα - Το νέο σπίτι της Άννας Μαρία Βέλλη μετά το χωρισμό

Η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία πρόσφατα έχασε τον θείο της, βρήκε επιτέλους, μετά μήνες αναζήτησης και αναμονής, το σπίτι των ονείρων της και δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με το νέο της διαμέρισμα. Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν λίγο καιρό μας ενημέρωσε πως άλλαξε σπίτι.

Μάλιστα, μέσα από βίντεο της στο Youtube μας έδειξε και τη διαδικασία μετακόμισης και ανακαίνισης. Η Βέλλη έχει δυσκολευτεί πολύ καθώς είναι η ένατη φορά που μετακομίζει σε 12 χρόνια. Επιτέλους, όμως, φαίνεται πως μετά από μήνες αναζήτησης τα κατάφερε να τακτοποιηθεί.

Το σπίτι της είναι όλο σε γήινες αποχρώσεις με κάποιες λεπτομέρειες χρωματικές, όπως ο καναπές. Επίσης, έχει ξύλινα πατώματα, που δίνουν μία νότα ζεστασιάς στο χώρο. Φυσικά, δε λείπουν οι μοντέρνες συσκευές από την κουζίνα και μια μεγάλη ιδιαίτερη βιβλιοθήκη στο σαλόνι.

Η influencer μας έχει δείξει αρκετές φορές το νέο της χώρο μέσα από τα stories της. Η ίδια, εξάλλου, είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από το νέο της σπίτι

Η δημοσίευση συνοδευόταν από την λεζάντα:

«9η μετακόμιση σε 12 χρόνια τσεκ
Εξουθενωμένη αλλά χαρούμενη
Τα υπόλοιπα τα λέμε στα YouTube video που θα έρθουν σύντομα. Πάω να λιώσω στην μπανιέρα και στον ύπνο προς το παρον»

νεο σπίτι Βελλη

σαλονι Βελλη

H Youtuber έκανε πρόσφατα και άλλη αλλαγή

Η Άννα Μαρίας Βέλλη έκανε μια super αλλαγή στα μαλλιά της και έριξε το Instagram. Η νεαρή youtuber είναι ένα πολύ φρέσκο κορίτσι, το οποίο συχνά πειραματίζεται με την εξωτερική της εικόνα.

Όπως απέδειξε και από την συμμετοχή της στο survivor 4, δεν έχει ανασφάλειες με την εμφάνιση της καθώς συχνά αυτοσαρκάζεται (ακόμα και ολόγυμνες φωτογραφίες της έχει ανεβάσει). Αυτή τη φορά επέλεξε να ανανεωθεί κάνοντας ένα κούρεμα, αρκετά κοντό, στα μαλλιά της.

Οι φωτογραφίες με το κοντό καρέ της Άννας Μαρίας είναι ό,τι καλύτερο. Με γεια της!

H αλλαγή στα μαλλιά της Άννας Μαρίας Βέλλη

H αλλαγή στα μαλλιά της Άννας Μαρίας Βέλλη