Άπιστος: «Πάλι θα πέσω στα τούρκικα» - Το Twitter αποθέωσε τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Τα σχόλια πήραν "φωτιά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άπιστος: «Πάλι θα πέσω στα τούρκικα» - Το Twitter αποθέωσε τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Το βράδυ της Δευτέρας 11/7 η σειρά του ΣΚΑΪ, που αντικατέστησε και το Survivor 5 για το καλοκαίρι, Άπιστος, έκανε πρεμιέρα και το κοινό ήδη άρχισε να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πλοκή που ξετυλίγεται μπροστά στις οθόνες των τηλεοράσεών μας. Την Τρίτη 12/7 έρχεται με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο, τις πληροφορίες του οποίου θα βρείτε εδώ, ωστόσο αυτό που είναι άξιο σχολιασμού, είναι όλα όσα γράφτηκαν στο twitter από τον κόσμο.

Το μυστήριο έχει δημιουργήσει μεγάλη περιέργεια, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ταυτίστηκαν με το γεγονός πως πρόκειται πραγματικά για μία πολύ δύσκολη κατάσταση στις σχέσεις των ανθρώπων, όταν μαθαίνουν πως ο σύντροφός τους τους έχει απατήσει. Πέρα, όμως, από τα λόγια των τηλεθεατών για τους πρωταγωνιστές, δεν έλειψαν και τα σχόλια αποθέωσης γενικότερα. Μάλιστα, κάποιοι φαίνεται πως έχουν μεγάλη αγάπη στις τούρκικες σειρές και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Εσείς ακόμα να την παρακολουθήσετε;

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το δεύτερο επεισόδιο του Άπιστου

Άπιστος

Άπιστος - Twitter

Άπιστος - σχόλια

Τα σχόλια στο twitter για τη σειρά Άπιστος

Λίγα λόγια για την πλοκή της σειράς

Στον Άπιστο, η Ασιγιά σχεδιάζει βήμα-βήμα την εκδίκησή της και το καταφέρνει, αφού κάνει ρεζίλι τον Βολκάν και την Ντερίν μπροστά στους γονείς της και παράλληλα κοιμάται με τον κολλητό φίλο του άντρα της.

Η Ασιγιά αντιμετωπίζει ευθέως τον Βολκάν και του ζητά να πει την αλήθεια για όσα της κρύβει εδώ και τόσο καιρό: «Υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή σου, σωστά; Πες μου την αλήθεια και θα την αποδεχτώ και θα σε συγχωρέσω, αλλά αν μου πεις ψέματα δεν πρόκειται ποτέ να σου το συγχωρήσω», του λέει και εκείνος επιμένει να αρνείται πως έχει κρυφή σχέση: «Σταμάτα πια αυτή την τρέλα! Δεν υπάρχει καμία στη ζωή μου».

Διαβάστε τη συνέχεια στο TV-24.gr