"Έσφαξαν" με το γάντι τον Δημήτρη Λιγνάδη οι χρήστες στο Twitter - «Ανύπαρκτη Δικαιοσύνη ελεύθερος παιδεραστής»

Θύελλα αντιδράσεων στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να εκδικαστεό η απόφαση του δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφού πρώτα κατέβαλε και το ποσό των 30.000. Συγκεκριμένα, μετά από την είδηση οι πάντες ξέσπασαν με την απόφαση του Δικαστηρίου.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 15/7 γνωστοποιήθηκε πως ο γνωστός σκηνοθέτης δέχτηκε επίθεση από τον Ρουβίκωνα στο σπίτι του. Ωστόσο, το Twitter έχει γεμίσει από οργισμένα σχόλια των χρηστών εναντίον του καθώς υποστηρίζουν πως πλέον δεν υπάρχει δικαιοσύνη και ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα.

Το twitter πήρε "φωτιά" - Κατέκραξαν την Ελληνική δικαισούνη λόγω του Δημήτρη Λιγνάδη

«Η Δικαιοσύνη λειτουργεί διαφορετικά για τον κάθε άνθρωπο!»

Μετά το άκουσμα της καταδίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς, αλλά όχι της φυλάκισής του, πολλοί ήταν οι ηθοποιοί, που ξέσπασαν "κατηγορώντας" την δικαιοσύνη, όπως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Εβελίνα Παπούλια, μέσω δημοσιεύσεών τους για το γεγονός.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 14/7, στην εκπομπή μέρα Μέρα μεσημέρι με την Μάριον μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας για την απόφαση αυτή, ο οποίος σαν "καταπέλτης" τοποθετήθηκε, όπως κάνει πάντα, για την υπόθεση.

«Η αρχική πρωτόδικη απόφαση μας έκανε να χαρούμε όλους για τη Δικαιοσύνη αλλά η άμεση απόφαση να ανασταλεί η ποινή και να πάει στο Εφετείο χωρίς να είναι φυλακισμένος, μας έχει κάνει όλους τεράστια εντύπωση. Περιμέναμε κάτι διαφορετικό και πραγματικά είναι οξύμωρο για κάποιον που υπάρχει υποψία και δεν έχει αποδειχθεί ακόμα το έγκλημά του να κρίνεται προφυλακιστέος κι αφού αποδειχθεί το έγκλημά του να κυκλοφορεί ελεύθερος»

«Αρχικά θα μιλήσω για την κοινωνία ότι δημιουργείται κάτι δεδικασμένο, το οποίο επιτρέπει σε ανθρώπους να εγκληματούν γνωρίζοντας πως θα έχουν την εύνοια της Δικαιοσύνης. Βλέπουμε ότι η Δικαιοσύνη λειτουργεί διαφορετικά για τον κάθε άνθρωπο.

Το σωστό είναι αυτό να λαμβάνονται υπόψιν ελαφρυντικά κι οτιδήποτε αλλά βλέπουμε ανθρώπους φυλακισμένους για πολύ μικρότερα εγκλήματα, τα οποία δεν συγκρίνονται μεταξύ τους αλλά υπάρχει μια ηθική σύγκριση» σημείωσε ο Ορέστης Τζιόβας.