''Η δικαιοσύνη κοιμάται στο μαξιλάρι κάθε διεστραμμένου'': Ξέσπασε ο Μπουρδούμης για την έκβαση της Δίκης Λιγνάδη

Με πολλά stories στο instagram εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Η δικαιοσύνη κοιμάται στο μαξιλάρι κάθε διεστραμμένου'': Ξέσπασε ο Μπουρδούμης για την έκβαση της Δίκης Λιγνάδη

Η πολύκροτη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη ολοκληρώθηκε χθες 13/7 και το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε την καταδίκη του σε 12 χρόνια φυλάκισης για τους δύο από τους τέσσερις βιασμούς, που κατηγορείτο. Ωστόσο λόγω της έφεσης που άσκησε, αποφασίστηκε η προσωρινή του αποφυλάκιση με όρους. Αυτή η εξέλιξη όπως ήταν φυσικό σήκωσε αντιδράσεις τόσο στον απλό, όσο και στον καλλιτεχνικό κόσμο, όπως του Αλέξανδρου Μπουρδούμη που εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την έκβαση της Δίκης με μερικά stories στο instagram.

O Mπουρδούμης εκτός των άλλων είναι και σύζυγος της ηθοποιού Λένας Δροσάκη που είναι μία από τις τρεις καταγγέλουσες στη Δίκη του Φιλιππίδη, ο οποίος αθωώθηκε. Μάλιστα σε μία από τις τελευταίες επισκέψεις στα δικαστήρια η ηθοποιός έσπρωξε την Ελπίδα Νίνου, σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση για λίγη ώρα.

Οι αναρτήσεις του Μπουρδούμη για την κατάληξη της Δίκης Λιγνάδη

Ένα από τα οργισμένα stories του Μπουρδούμη για τον Λιγνάδη με τη λεζάντα Παιδαριστεία

Μπουρδούμης για Λιγνάδη

Ένα από τα οργισμένα stories του Μπουρδούμη για τον Λιγνάδη

Ένα από τα οργισμένα stories του Μπουρδούμη για τον Λιγνάδη για τη λέξη ελεύθερος

Ένα από τα οργισμένα stories του Μπουρδούμη για τον Λιγνάδη με μια φράση του Πλάτωνα

Ένα από τα οργισμένα stories του Μπουρδούμη για τον Λιγνάδη με αιχμές

Ένα από τα οργισμένα stories του Μπουρδούμη για τον Λιγνάδη με αιχμές για τη Δικαιοσύνη

"Τώρα θα αρχίσω να μιλάω και εγώ" - Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την αποφυλάκισή του

Με τον Αλέξη Κούγια βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού το μεσημέρι της Πέμπτης 14/7 ο Δημήτρης Λιγνάδης, μιας και πριν λίγη ώρα πλήρωσε τις 30.000 ευρώ που απαιτούνταν για την εγγύηση.

Ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά στις κάμερες μετά την προφυλάκισή του, με τον ίδιο μεταξύ άλλων να ευχαριστεί τον γνωστό ποινικολόγο.

«Έχω περίπου ενάμιση χρόνο να μιλήσω. Δεν είναι η στιγμή να πω πολλά πράγματα. Θα έρθουν και αυτές οι στιγμές. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα παρασυρθεί, όπως δεν παρασύρθηκε για όλες αυτές τις κατηγορίες που αντιμετώπισα. Όπως ίσως παρασύρθηκε ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας.

Ενάμιση χρόνο έπαιζαν μόνοι τους μπάλα. Τώρα δικαιούμαι να αρχίσω να μιλάω και εγώ. Πιστεύω πως στο εφετείο θα αποκατασταθεί η αλήθεια. Θέλω να ευχαριστήσω από τη ψυχή μου τον Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες του. Είμαι πολύ τυχερός που τον γνώρισα και ως άνθρωπο και ως δικηγόρο. Δε θα κάνω καμία άλλη δήλωση», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λιγνάδης.